Το Netflix φαίνεται πως πιστεύει πολύ στην ταινία Don't Look Up.

Από EW Staff
23 Αυγούστου, 2021 @ 10:20

Ενώ οι νέες κυκλοφορίες ταινιών διαδέχονται η μία την άλλη, το κοινό ανυπομονεί όλο και περισσότερο για την επερχόμενη ταινία Don’t Look Up με τον Leonardo DiCaprio και την Jennifer Lawrence.

Στο νέο φιλμ θα υποδυθούν δύο αστρονόμους, οι οποίοι θα ανακαλύψουν πως ένας καταστροφικός κομήτης κατευθύνεται προς τη Γη. Αμέσως ξεκινάνε μία αποστολή ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο. Όσον αφορά το δίδυμο Lawrence – DiCaprio, σίγουρα δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος είναι καλύτερος, αφού και οι δύο έχουν από 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ και έχουν κερδίσει από ένα στην καριέρα τους μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία επιστημονικής φαντασίας, που δεν περιέχει μόνο αυτά τα δύο ηχηρά ονόματα στο καστ της. Στο πλευρό του Leonardo DiCaprio και της Jennifer Lawrence εμφανίζονται οι Jonah Hill, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Cate Blanchett, Chris Evans και τέλος, η θρυλική Meryl Streep.

Πάντως, αν αναλογιστεί κανείς το αστρονομικό ποσό, που έλαβαν οι δύο πρωταγωνιστές, με τόσο ακόμα μεγάλα ονόματα να συμμετέχουν, σίγουρα θα είναι ένα πολύ ακριβό πρότζεκτ.

Αν και συνήθως, και οι δύο ηθοποιοί έχουν μία σταθερά στην πληρωμή τους και αμοίβονται με 20 περίπου εκατ. δολάρια ανά ταινία, το Netflix “φάνηκε γενναιόδωρο” προσφέροντας 30 εκατ. δολάρια στον Leonardo DiCaprio και 25 εκατ. δολάρια στην Jennifer Lawrence.

Μιλάμε για πάρα πολλά χρήματα, αν σκεφτεί κανείς πως είναι μία παραγωγή, που θα κυκλοφορήσει μόνο στην πλατφόρμα και όχι στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μάλλον, το Netflix πιστεύει πολύ σε αυτό το πρότζεκτ.

Η ταινία “Don’t Look Up” θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου.

Δείτε το teaser:

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: