Η νέα ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 13 Αυγούστου.

Από EW Staff
05 Αυγούστου, 2021 @ 18:00
Don't Breathe, Stephen Lang, Don't Breath 2,

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του sequel του Don’t Breathe, με την επιστροφή του του ηθοποιού Stephen Lang, που υποδύθηκε τον τυφλό άντρα και στην πρώτη ταινία.

Το βίντεο που ακολουθεί περιλαμβάνει μερικά νέα πλάνα από τις βάναυσες και θανατηφόρες επιθέσεις του τυφλού άντρα, στη νεότερη παρτίδα εισβολέων στο σπίτι του.

Το Don’t Breath 2 εξελίσσεται μερικά χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και θα επικεντρωθεί ξανά στον Norman Nordstrom, ο οποίος ζει ήσυχα, έως ότου τον πλησιάσουν οι προηγούμενες αμαρτίες του.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Rodo Sayagues από ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τον Fede Alvare. Στο sequel θα πρωταγωνιστήσουν οι Stephen Lang, Brendan Sexton III και Madelyn Grace.

Η πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2016, όχι μόνο θετικές κριτικές από κριτικούς και κοινό, αλλά σημείωσε και τεράστια επιτυχία στο box office με κέρδη άνω των 157 εκατομμυρίων δολαρίων, έναντι προϋπολογισμού 9,9 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρωταγωνιστούσαν οι Jane Levy και Dylan Minnette.

Η ταινία “Don’t Breathe 2” έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 13 Αυγούστου.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: