"Προσπαθούσα να σκεφτώ κάτι, που θα τον έκανε χαρούμενο. Ακόμα πιστεύει ότι είμαι καυτή μετά από 57 χρόνια και δεν σκοπεύω να του αλλάξω γνώμη".

Από EW Staff
21 Ιουλίου, 2021 @ 15:04

Με ένα “πρωτότυπο” δώρο γενεθλίων υποδέχτηκε η Dolly Parton τον σύζυγό της, Carl Thomas Dean.

Η θρυλική τραγουδίστρια του Jolene ξανάνιωσε όπως 43 χρόνια πριν, φορώντας το κοστούμι, με το οποίο είχε φωτογραφηθεί το 1978 για το εξώφυλλο του περιοδικού Playboy.

Ντύθηκε κουνελάκι και για άλλη μία φορά απέδειξε ότι το sexiness δεν μετράει χρόνια. Με μαύρο σέξι κορμάκι, γάντια, ροζ παπιγιόν και αυτάκια, η διάσημη περσόνα ανάρτησε τα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σίγουρα ενθουσίασε τον σύζυγό της.

Στο βίντεο που δημοσίευσε και τη δείχνει ντυμένη κουνελάκι να κάνει έκπληξη στον σύζυγό της, είπε: “Προσπαθούσα να σκεφτώ κάτι, που θα τον έκανε χαρούμενο. Ακόμα πιστεύει ότι είμαι καυτή μετά από 57 χρόνια και δεν σκοπεύω να του αλλάξω γνώμη”.

Βέβαια, η ίδια πριν κάποια χρόνια είχε υποσχεθεί στο κοινό της ότι θα κάνει την ίδια ακριβώς φωτογράφιση, όταν κλείσει τα 75. Και όπως φαίνεται… τηρεί τον λόγο της.

Καλεσμένη την περασμένη χρονιά στην εκπομπή 60 Minutes Australia είχε αναφέρει: “Δεν σκοπεύω να αποσυρθώ. Μόλις έκλεισα τα 74 και σκοπεύω να μπω στο εξώφυλλο του Playboy ξανά του χρόνου. Το έκανα πριν χρόνια. Νομίζω θα ήταν ωραίο να κάνω ξανά το ίδιο εξώφυλλο στα 75 μου”.

Αποκάλυψε μάλιστα, πως δεν θα χρειαστεί να φτιάξει εκ νέου το κοστούμι, αφού οι αναλογίες της δεν έχουν αλλάξει καθόλου από τότε. “Τότε, ήμουν κάτι σαν… μία μικρή βουτυρόμπαλα, τώρα είμαι ώριμο τυρί. Αλλά, νομίζω ο άντρας μου θα με βλέπει σαν…τυρί-κρέμα. Τουλάχιστον, αυτό ελπίζω”, είπε η τραγουδίστρια στο τέλος του βίντεό της.

Διαβάστε επίσης: