Από George Satsidis
08 Δεκεμβρίου, 2022 @ 12:53
IMG 0653

Ο Δούκας του Σάσεξ ισχυρίζεται ότι «έπρεπε να παραιτηθεί» από τα βασιλικά καθήκοντα για να προστατεύσει τη Μέγκαν στη σειρά ντοκιμάντερ-βόμβα του ζευγαριού στο Netflix.

IMG 0656

Στις πρώτες σκηνές του πρώτου επεισοδίου του πρώτου επεισοδίου του πολύκροτου ντοκιμαντέρ, ο Χάρι επέμεινε: «Αυτό δεν αφορά μόνο την ιστορία μας. Αυτό ήταν πάντα πολύ μεγαλύτερο από εμάς. Κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια. Εμείς γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια…”

«Το ίδρυμα…γνωρίζει την πλήρη αλήθεια. Και τα μέσα ενημέρωσης γνωρίζουν την πλήρη αλήθεια γιατί έχουν ασχοληθεί με αυτήν. Και νομίζω ότι οποιοσδήποτε άλλος στην περίπτωση μου θα έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα». Στο πρώτο επεισόδιο ο Χάρι συγκρίνει τη Μέγκαν… με την Πριγκίπισσα Νταιάνα ενώ μητέρα της Μαρκλ, Ντόρια εμφανίζεται να λέει ότι ο Χάρι από την πρώτη στιγμή ένιωσε ότι ήταν ο ένας και μοναδικός για την κόρη της.

IMG 0655 2

Απόντες οι άλλοτε σύμμαχοι Έλτον Τζον, Όπρα Γουίνφρει, οι Ομπάμα από τα σόσιαλ μίντια και γενικά από την στήριξη του ζευγαριού. Χθες το βράδι ο Χάρι βρέθηκε με τη Μέγκαν σε επίσημη εκδήλωση στη Νέα Υόρκη όπου βραβεύθηκαν για την …ανθρωπιστική τους δράση! Ωστόσο στο κόκκινο χαλί ένας τολμηρός δημοσιογράφος ρώτησε τον Χάρι…”Βάζετε τα χρήματα πάνω από την οικογένεια;” Και εκείνος απάντησε…”ερωτήσεις, ερωτήσεις…”και απομακρύνθηκε! Η συνέχεια στο Netflix!

IMG 0654

Η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ.

IMG 0653 1

Διαβάστε επίσης: