Από EW Staff
23 Ιουνίου, 2021 @ 16:32

H Key Books κυκλοφορεί από σήμερα, 23 Ιουνίου, τρία νέα πρωτότυπα βιβλία που υπόσχονται να μας δώσουν ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε αυτή την περίοδο: γνώση, ψυχαγωγία και εξέλιξη!


Χωράει όλη η αρχαιότητα στο ασανσέρ;

Δρ Θεόδωρος Παπακώστας

Τo φαινόμενο του Instagram και δημοφιλής podcaster (Top10 στο Spotify), o αρχαιολόγος Δρ Θεόδωρος Παπακώστας (aka Archaeostoryteller), κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο Χωράει όλη η αρχαιότητα στο ασανσέρ;και έχει βάλει σκοπό της ζωής του να αγαπήσουμε όλοι την αρχαιολογία!

Μπαίνουν δύο άγνωστοι σε ένα ασανσέρ και κλείνονται μέσα. Ο ένας είναι αρχαιολόγος, ο δεύτερος ανυποψίαστος. Και όταν ο δεύτερος ξαφνικά αναφωνεί: «Τα πάντα ρει!» δίνει στον αρχαιολόγο πάσα για να αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι ολόκληρης της αρχαιότητας…


Πώς να χωρίσετε με το κινητό σας

Catherine Price

H βραβευμένη δημοσιογράφος Catherine Price, με το βιβλίο της Πώς να χωρίσετε με το κινητό σας, μας βοηθάει να ξεκολλήσουμε από το κινητό μας! Μας δίνει έναν ανεκτίμητο οδηγό για να ανακαλύψουμε πώς τα κινητά και οι εφαρμογές τους είναι σχεδιασμένα ώστε να μας εθίζουν, αλλά και πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μακροχρόνια σχέση μαζί τους που θα μας κάνει να νιώθουμε καλά.

Με ένα πρακτικό πλάνο 30 ημερών, η Catherine Price πιάνει το θέμα ακριβώς εκεί που το αφήνει το δημοφιλές ντοκιμαντέρ του Netflix Το κοινωνικό δίλημμα (Social Dilemma) και μας βοηθάει να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας online και offline.


Γιατί δουλεύουμε

Barry Schwartz

«Το 90% των ενηλίκων περνούν τη μισή ζωή τους κάνοντας πράγματα που δεν θα ήθελαν να κάνουν, σε χώρους στους οποίους δεν θα ήθελαν να βρίσκονται.»

Ο ψυχολόγος Barry Schwartz, καθηγητής Κοινωνικής Θεωρίας και Κοινωνικής Δράσης ερευνά τα κίνητρα πίσω από την εργασία και καταρρίπτει τους μύθους που συνδυάζουν τις υψηλότερες αμοιβές με την ποιοτική δουλειά και την ψυχική ικανοποίηση. Mας βοηθά, επίσης, να καταλάβουμε καλύτερα τι σημαίνει εργασία και, το σημαντικότερο, πώς να βρούμε εκείνη που θα μας γεμίζει και θα μας κάνει ευτυχισμένους. Γιατί, όπως αναφέρει και ο ίδιος άλλωστε,

Από τη σειρά βιβλίων TED BooksΜικρά βιβλία για μεγάλες ιδέες.

Διαβάστε επίσης: