Το παρακάτω άρθρο περιέχει spoiler για την τηλεοπτική σειρά Dexter.

Από EW Staff
25 Αυγούστου, 2021 @ 12:00

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή του “αγαπημένου” serial killer του κοινού, Dexter, και μία από τις ειδήσεις που προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη πριν μερικές εβδομάδες είναι ότι μαζί του επιστρέφει και η αδερφή του Debra, δηλαδή η ηθοποιός Jennifer Carpenter.

Και μπορεί οι περισσότεροι να απορήσαμε για το πώς ακριβώς θα γίνει αυτό, αφού ο χαρακτήρας της έχει σκοτωθεί, οι πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό όμως λένε, ότι η Debra θα είναι και από τα κύρια μέλη του καστ. 

Επιπλέον, η Carpenter εμφανίστηκε σε ένα Q&A του “Dexter: New Blood” στην Ένωση Τηλεοπτικών Κριτικών και αποκάλυψε ακόμα περισσότερα για τον ρόλο της.

“Βασικά, η Deb θα είναι ο νέος Harry. Δεν τη θεωρώ φάντασμα, αλλά περισσότερο ως σύνδεσμο ή ηχώ ή μια ενοχλητική αλήθεια για τον Dexter. Επιστρέφει για να στοιχειώσει και να τιμωρήσει, να τον φροντίσει, να τον προκαλέσει και να τον αγαπήσει», εξήγησε η ηθοποιός. 

Τα νέα επεισόδια του “Dexter: New Blood” θα μας μεταφέρουν 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της τελευταίας σεζόν, όταν τα ίχνη του Dexter χάθηκαν στον τυφώνα Laura.

Ο serial killer, τον οποίο υποδύεται ο Michael C. Hall, ζει πλέον μακριά από το Μαϊάμι και χρησιμοποιεί το όνομα “Jim Lindsay”. Ο Dexter μπορεί να απολαμβάνει τη νέα του ζωή, αλλά μετά από κάποια απροσδόκητα γεγονότα στη νέα του πόλη, ο Dark Passenger τον παρακαλεί να “επιστρέψει”.

Στο καστ θα δούμε, μεταξύ άλλων, τους ηθοποιούς Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe), Jack Alcott (THE GOOD Lord BIRD) και την Clancy Brown (The Crown, BILLIONS).

Ως ημερομηνία πρεμιέρας έχει οριστεί η 7η Νοεμβρίου και αναμένουμε με αγωνία και το επίσημο trailer τις επόμενες εβδομάδες.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: