Η τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέφερε πως τη βοήθησε να νιώσει καλά με το σώμα της.

Από EW Staff
21 Ιουλίου, 2021 @ 18:41

Η Demi Lovato δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία από τις πιο σέξι φωτογραφίες της μέχρι στιγμής.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια και ηθοποιός, η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγη ώρα, αφού γύρισε την πρώτη της ερωτική σκηνή. Βέβαια, δεν αποκάλυψε σε ποια ταινία δουλεύει, όμως, ανέφερε πως τη βοήθησε να νιώσει καλά με το σώμα της.

“Έπρεπε να γυρίσω μία ερωτική σκηνή σήμερα. Την πρώτη μου! Είχα λίγο άγχος, αλλά οι υπόλοιποι ηθοποιοί και το πλήρωμα της παραγωγής ήταν τόσο επαγγελματίες, που μου ήταν πολύ εύκολο να δουλέψω μαζί τους. Με ηρέμησαν αμέσως. Μετά, σκέφτηκα πόσο υπερήφανη είμαι για τον εαυτό μου, που μπορώ να νιώθω άνετα στο σώμα μου και κάνω κάτι τέτοιο”, ανέφερε στην αρχή της λεζάντας της, κάτω από την φωτογραφία, όπου φορά μόνο μαύρα εσώρουχα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Στο παρελθόν, με το ζόρι έδειχνα τα χέρια μου… και τώρα κάνω αυτό. Ακόμα και τώρα όμως, καμιά φορά με πιάνουν ανασφάλειες και δεν νιώθω πάντα καλά, οπότε τώρα που νιώθω έτσι και πιστεύω ότι είμαι σέξι, ανεβάζω αυτό! Είναι σημαντικό να γιορτάζουμε τις μικρές μας νίκες. Ζήτω για αυτή την ξαφνική τόνωση της αυτοπεποίθησης και ένα ζήτω ακόμα για το αμήχανο, ξεκαρδιστικό σεξ”.

Διαβάστε επίσης: