Από EW Staff
29 Νοεμβρίου, 2022 @ 23:27
IMG 0493 1 Emily in Paris. Lily Collins (Cr. Stéphanie Branchu/Netflix)

IMG 0494

Emily in Paris. Η Lily Collins ως Emily ( Cr. Carole Bethuel/Netflix © 2021)

Δεκέμβριος στο Netflix με τον Pinocchio του Guillermo del Toro και την τρίτη σεζόν της Emily in Paris!

Μπαίνουμε στην καρδιά του χειμώνα και τα το Netflix έρχεται να ζεστάνει βράδια μας με νέες σειρές, συνέχειες και ταινίες. Τι δεν πρέπει να χάσετε

Στις 2 Δεκεμβρίου προβάλλεται η πολυαναμενόμενη ταινία Lady Chatterley’s Lover, 9 Δεκεμβρίου έρχεται η stop-motion μουσική περιπέτεια Pinocchio του Οσκαρικού σκηνοθέτη Guillermo del Toro ενώ στις 23 Δεκεμβρίου ένα νέο μυστήριο μας περιμένει στην ταινία Glass Onion: A Knives Out Mystery με ένα υπέρλαμπρο cast: Daniel Craig, Edward Norton, Kate Hudson, Dave Bautista.

IMG 0491

Στις 16 Δεκεμβρίου το BARDO του 5 φορές βραβευμένου με Όσκαρ Alejandro G. Inarritu που και πάλι προβλέπεται να βάλει το Netflix στην οσκαρική κούρσα διεκδίκησης.

21 Δεκεμβρίου υποδεχόμαστε την 3η σεζόν του Emily in Paris, με την Emily στο Παρίσι να πρέπει να αποφασίσει αν θα παραμείνει πιστή στην δουλειά αλλά και στην ερωτική ζωή της.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα έρχεται το prequel του The Witcher με τίτλο Blood Origin να μας αφηγηθεί την ιστορία της δημιουργίας του πρώτου πρωτοτύπου Witcher αλλά και μια ολόφρεσκη εκδοχή του βραβευμένου με Tony και Olivier μιούζικαλ Matilda Musical.

IMG 0489

Στις 26 Δεκεμβρίου o Charlie Cox επιστρέφει με νέα σειρά μετά το Daredevil, με τίτλο Treason. Ο μήνας κλείνει με την ξεκαρδιστική αλλά και τρομακτική ταινία White Noise!

Διαβάστε επίσης: