Η νέα ταινία με τον Άνθρωπο Αράχνη έρχεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα. 
Από EW Staff
24 Αυγούστου, 2021 @ 14:45

Η περίοδος της πανδημίας συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον κόσμο του κινηματογράφου και τους κινηματογραφόφιλους, με τις περισσότερες αίθουσες να μένουν κλειστές για όλο το 2020 και για μεγάλο μέρος του 2021 και πολλές μεγάλες παραγωγές, να αλλάζουν συνεχώς την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Ευτυχώς, τα σινεμά άνοιξαν ξανά και μας περιμένουν στη «μαγεία της σκοτεινής αίθουσας» (ή της θερινής, όσο προλαβαίνουμε), με μία σειρά από blockbuster ταινίες να κάνουν πρεμιέρα το ερχόμενο διάστημα. Μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες του φετινού χειμώνα είναι και η τρίτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Holland στον ρόλο του Spider-Man. Αναμφίβολα, ο Spider-Man είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς υπερήρωες της Marvel Comics.

Το «Spider-Man: No Way Home», μία παραγωγή των Columbia Pictures, Marvel Studios και Sony Pictures, είναι το sequel των ταινιών «Spider-Man: Homecoming» του 2017 και «Spider-Man: Far From Home» του 2019 και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ παράλληλα και μία τέταρτη ταινία –και σαν μέρος της Phase Four του Marvel Cinematic Universe- βρίσκεται υπό σχεδιασμό.

Το trailer διέρρευσε χθες από θαυμαστές μέσα από το TikTok, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ταινίας στο CinemaCon της Sony στο Λας Βέγκας, «αναγκάζοντας» την τελευταία να «τρέξει» και να το κυκλοφορήσει επίσημα σήμερα.

Το νέο trailer μας επιφύλαξε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, από τη «λικαρισμένη» έκδοση. Μαζί με τον Tom Holland σαν Spider-Man, επιστρέφει ο Alfred Molina σαν Doctor Octopus και ο Willem Dafoe σαν Green Goblin, μαζί με την εντυπωσιακή Zendaya ως MJ και τον Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange. Σε μια στιγμή βλέπουμε και τον Jamie Foxx στον ρόλο του Electro, ολοκληρώνοντας έτσι ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών.Η νέα ταινία ξεκινάει από εκεί που μας άφησε το «Spider-Man: Far From Home» του 2019, με τη μυστική ταυτότητα του Spider-Man να αποκαλύπτεται σε όλον τον κόσμο. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: