Από EW Staff
18 Δεκεμβρίου, 2022 @ 07:05
IMG 0741 Photo: Warner Bros.

IMG 0738 1

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας με αναφορές σε Kubrick, πολύ χορό και μια γιγάντια Margot Robbie!

Η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία «Barbie» της Greta Gerwig και οι λαμπεροί πρωταγωνιστές Margot Robbie και Ryan Gosling μάς καλωσορίζουν στο κουκλόσπιτο και μας προετοιμάζουν για μια πολλά υποσχόμενη blockbuster ταινία.

Το τρέιλερ της ταινίας που υπογράφει σεναριακά η Greta Gerwig μαζί με τον σύντροφό της Noam Baumbach ξεκινά με μια πολύ εντυπωσιακή σκηνή – που αποτελεί επί της ουσίας, έναν ιδιαίτερο και μη αναμενόμενο “φόρο τιμής” στο “2001: A Space Odyssey” – δείχνοντας όμως κορίτσια να παίζουν με κούκλες. «Από την αρχή του κόσμου, από τότε που υπήρξε το πρώτο κοριτσάκι, υπήρχαν κούκλες. «Αλλά οι κούκλες ήταν πάντα και για πάντα μωρά. Μέχρι…» που εμφανίζεται η συγκλονιστική Margot Robbie ως γιγάντια Barbie. Και τα κοριτσάκια, διαλύουν τις παλιές κούκλες τους, ενώ ακολουθούν πολλά έντονα clips γεμάτα musical extravaganza…

IMG 0738

Η σκηνοθέτης και συνσεναριογράφος παραδέχεται πως αρχικά το εγχείρημα ήταν «τρομακτικό! Ξεκινάς λέγοντας, “Λοιπόν, όλα είναι πιθανά!” Ένιωσα έναν ίλιγγο αρχίζοντας το σενάριο. «Από πού ξεκινάς; Ποια θα ήταν η ιστορία;”»

Η Margot Robbie που συμμετέχει στην παραγωγή δήλωσε στη βρετανική Vogue τον περασμένο Ιούνιο «Οι άνθρωποι ακούνε γενικά τη «Barbie» και σκέφτονται, «Ξέρω πώς θα είναι αυτή η ταινία», και μετά ακούνε ότι η Greta Gerwig την γράφει και τη σκηνοθετεί, και λένε «Καλά, μπορεί και να μην ξέρω».

IMG 0740

Ο Will Ferrel που υποδύεται τον CEO της Mattel είχε χαρακτηρίσει την ταινία ως στοργικό και σατιρικό φόρο τιμής στην Barbie, λέγοντας στη Wall Street Journal τον περασμένο μήνα ότι η ταινία «συνιστά σχόλιο στην ανδρική πατριαρχία και τη θέση των γυναικών στην κοινωνία».

IMG 0739

Διαβάστε επίσης: