Το σπίτι της Johnson κοστίζει 12,5 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την παραλία του Malibu.

Από Άννα Νταλλαρή
16 Αυγούστου, 2021 @ 14:55

H Dakota Johnson μεγάλωσε από μικρή στα πλούτη, αφού οι ήδη διάσημοι γονείς της Don Johnson και Melanie Griffith είχαν καταφέρει να βγάλουν πολλά χρήματα από την καριέρα τους, στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η φήμη ωστόσο της ηθοποιού, αλλά και η περιουσία, εκτοξεύθηκαν μετά τη συμμετοχή της στην τριλογία των 50 αποχρώσεων του γκρι και πλέον απολαμβάνει μια άνετη ζωή μαζί με τον σύντροφό της Chris Martin, ενώ δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να τους δούμε να ανεβαίνουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το σπίτι της Johnson κοστίζει 12,5 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την παραλία του Malibu. Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια, αλλά κι έναν ανεξάρτητο διώροφο ξενώνα που προσφέρει αίθουσα παιχνιδιών, πισίνα με σπα και υπαίθριο χώρο μπάρμπεκιου. 

Στην υπόλοιπη ιδιοκτησία υπάρχουν πολλά εσωτερικά και εξωτερικά τζάκια, θολωτές οροφές και ένα καθιστικό που μοιάζει με αίθριο, θέατρο και κουζίνα σε country στυλ. Το σπίτι προσφέρει επίσης μια κύρια σουίτα με ένα τεράστιο μπαλκόνι, ενώ σύντομα το ζευγάρι ετοιμάζει ένα γήπεδο τένις.

Και μπορεί όλα αυτά να μοιάζουν λίγο μακριά για τους περισσότερους από εμάς, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούμε να τα απολαύσουμε, έστω από φωτογραφίες:

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: