Οι θαυμαστές του Days of Our Lives περιμένουν καιρό τη μίνι σειρά του Peacock.

Από EW Staff
20 Αυγούστου, 2021 @ 15:25

Aνακοινώθηκε επιτέλους, η επίσημη ημερομηνία, που θα κάνει πρεμιέρα η νέα μίνι σειρά Days of Our Lives: Beyond Salem.

Η σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα του Peacock με νέα επεισόδια, που θα ανανεώνονται καθημερινά μέχρι το φινάλε στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το Entertainment Weekly εξασφάλισε στους θαυμαστές μία πρώτη ματιά στους χαρακτήρες, που θα εμφανιστούν. Φαίνονται οι Lisa Rinna ως Billie Reed, Deidre Hall ως Dr. Marlena Evans, Drake Hogestyn στον ρόλο του John Black, η Jackée Harry ως η Paulina Price, ο James Reynolds ως Abe Carver και τέλος, η Eileen Davidson χωρίς όμως να ξέρουμε ακόμα, ποιον ρόλο θα υποδυθεί.

Μετά από ένα κουραστικό Σαββατοκύριακο, ο John και η Marlena ταξιδεύουν στη Ζυρίχη, ο Ben και η Ciara απολαμβάνουν μία ρομαντική απόδραση στη Νέα Ορλεάνη, o Chad επισκέπτεται κάποιους παλιούς φίλους στο Φοίνιξ και οι Abe, Paulina, Lani και Eli κάνουν διακοπές στο Μαϊάμι. Όλοι ξαφνικά βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα μυστήριο γύρω από μία κλοπή κοσμημάτων, τα οποία σε λάθος χέρια θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σφοδρές συνέπειες στο Salem. Είναι ένας αγώνας με τον χρόνο για την πράκτορα της ISA, Billie Reed, καθώς ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη αναζητώντας αυτόν τον χαμένο θησαυρό.

Μερικά ακόμα από τα μέλη του καστ είναι η Thaao Penghlis ως Tony DiMera, η Leann Hunley στον ρόλο της Anna DiMera, η Christie Clark ως Carrie Brady, ο Austin Peck σαν Austin Reed, ο Greg Rikaart στον ρόλο του Leo Stark, ο Chandler Massey ως Will Horton και ο Zachary Atticus Tinker ως ο Sonny.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Ken Corday και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Albert Alarr. Το σενάριο υπογράφει ο Ron Carlivati.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: