Ο τηλεοπτικός Jim Hopper του Stranger Things εξήγησε πως ο ρόλος του, κατάφερε να του "ξυπνήσει το πατρικό του ένστικτο".

Από EW Staff
30 Ιουλίου, 2021 @ 14:02

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός David Harbour, η τηλεόραση του έκανε πολύ καλό στην προσωπική του ζωή.

Ο τηλεοπτικός Jim Hopper του Stranger Things εξήγησε πως ο ρόλος του, κατάφερε να του “ξυπνήσει το πατρικό του ένστικτο”.

“Είμαι σαν ένα είδος αρουραίου μέσα στη Νέα Υόρκη. Αγαπώ την ελευθερία μου, την ανεξαρτησία μου. Και ξαφνικά, έπρεπε να αλλάξω οπτική. Μου άνοιξε την καρδιά να παριστάνω τον πατέρα της Eleven με την Millie Bobby Brown. Με έκανε να καταλάβω πόσο άδεια είναι η ύπαρξη μου χωρίς μία οικογένεια”, εξήγησε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος δεν έχει παιδιά, όμως ζει με τη σύζυγό του, Lily Allen και τις δύο της κόρες Marnie Rose και Ethel Mary, που έχει αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της με τον Sam Cooper.

“Η τηλεόραση σίγουρα με βοήθησε και στη ζωή μου”, τόνισε ο David Harbour. Εξήγησε επίσης, πως στην υποκριτική υπάρχει μία πολύ βαθιά σύνδεση μεταξύ του ηθοποιού και του ρόλου του και πως μπορεί κανείς μέσα από αυτόν να ανακαλύψει χαρακτηριστικά του, που δεν ήξερε καν πως υπάρχουν.

Μεταξύ εκείνου και του Jim Hopper, υπάρχει ένα μεγάλο κοινό, η ανάγκη για μία οικογένεια. Όπως είπε ο ηθοποιός: “Νομίζω πως στον Hopper υπάρχει μία πολύ βαθιά ανάγκη για οικογένεια. Και κατάλαβα πως αυτό ήταν κάτι, που έχω κι εγώ, όμως δεν το είχα καταλάβει μέχρι εκείνη την στιγμή. Όταν ξεκίνησα να ανακαλύπτω τον ρόλο μου, εκείνος με οδήγησε να δω καθαρά και τη ζωή μου”.

Βέβαια, οι δύο κόρες της συζύγου του ήταν αυτές, που τον έπεισαν να την παντρευτεί, όπως είχε αναφέρει σε προηγούμενη συνέντευξή του. Όπως είχε περιγράψει, είχαν πάει μία βόλτα όλοι μαζί με τα ποδήλατα, όταν η μικρότερη κόρη της Lily Allen μπερδεύτηκε και τον φώναξε “μπαμπά”, με τη μεγαλύτερη κόρη τότε, να αντιδρά πολύ άσχημα σε αυτό.

Είπε μάλιστα, μία κουβέντα, η οποία ταρακούνησε τον David Harbour. “Δεν είναι ούτε μπαμπάς μας, ούτε πατριός μας, είναι απλά ένας τύπος που έχει μπει στη ζωή μας”, είχε πει. “Και τότε, ταρακουνήθηκα και είπα: μάλλον κάτι πρέπει να κάνεις τώρα”, είχε αναφέρει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του.

Βέβαια, του βγήκε σε καλό, αφού δηλώνει ενθουσιασμένος με τη σύζυγό του.

Διαβάστε επίσης: