Η νέα σεζόν του «CSI: Vegas» κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου.

Από EW Staff
23 Αυγούστου, 2021 @ 17:15

O ηθοποιός William Petersen νοσηλεύτηκε λόγω εξάντλησης την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς “CSI: Vegas”, όπως επιβεβαιώνει το Entertainment Weekly.

«Είναι εξαντλημένος από τις πολλές ώρες γυρισμάτων τις τελευταίες 12 εβδομάδες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Petersen, στο περιοδικό PEOPLE. Έχει ήδη πάρει εξιτήριο και νιώθει καλύτερα, σύμφωνα με το TMZ. Ο Petersen επιστρέφει ξανά στον αγαπημένο ρόλο στη νέα σειρά του CSI, που το CBS περιγράφει σαν ένα sequel του αυθεντικού “CSI: Crime Scene Investigation”.

O Petersen και η Jorja Fox πρωταγωνιστούν ως οι επιθεωρητές Gil Grissom και Sara Sidle, και η νέα σειρά επίσης περιλαμβάνει στο καστ τους Paula Newsome, Matt Lauria, Mel Rodriguez και Mandeep Dhillon.

Σχετικά με τη νέα έκδοση, το “CSI: Vegas” ανοίγει ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο στο Λας Βέγκας, η πόλη από όπου ξεκίνησαν τα πάντα. Αντιμέτωποι με μία μεγάλη απειλή που θα μπορούσε να διαλύσει το εργαστήριο εγκληματολογίας, μία καινούρια φοβερή ομάδα από ιατροδικαστές, πρέπει να καλωσορίσουν παλιούς φίλους και να αναπτύξουν νέες τεχνικές για την τήρηση του νόμου και της δικαιοσύνης στην Sin City.

Η μίνι σειρά κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου στο CBS, μετά από έναν χρόνο καθυστέρησης λόγω του κορωνοϊού. Στις αρχές της προηγούμενης χρονιάς, αποκαλύφθηκε ότι το CBS έψαχνε να επαναφέρει ένα από τα πιο αυθεντικά franchise, σηματοδοτώντας έτσι την 20η του επέτειο από την ημέρα που πρωτοπαίχτηκε.

Το “CSI: Crime Scene Investigation” προβλήθηκε αρχικά στις 6 Οκτωβρίου 2000 και «έτρεξε» για 15 σεζόν, λανσάροντας διάφορα spin-offs, πριν ολοκληρωθεί με μία δίωρη ταινία τον Σεπτέμβριο του 2015. Η σειρά –στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Peterson, Fox, Marg Helgenberger, George Eads και άλλοι- ακολουθούσε τους ερευνητές εγκληματολόγους του αστυνομικού τμήματος του Λας Βέγκας, κατά την επίλυση δύσκολων υποθέσεων. Ήταν μία από τις δραματικές σειρές με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον κόσμο για επτά συναπτά έτη.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: