Το Entertainment Weekly εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες της ταινίας.

Από EW Staff
10 Αυγούστου, 2021 @ 09:00

Ο 91χρονος Clint Eastwood δεν σταματάει ποτέ να δημιουργεί και να πρωταγωνιστεί κι αυτή τη φορά επιστρέφει με το φιλμ “Cry Macho”, ένα γουέστερν που μας μεταφέρει στο 1979.

Παράλληλα με την παραγωγή και τη σκηνοθεσία της ταινίας, ο Eastwood πρωταγωνιστεί ως Μάικ Μίλο, ένας μοναδικός σταρ του ροντέο και κτηνοτρόφος αλόγων που ένα πρώην αφεντικό του, του ζητάει να φέρει τον μικρό γιο του στο σπίτι, από το Μεξικό. Αναγκασμένοι να πάρουν ερημικούς δρόμους προς το Τέξας, το απίθανο ζευγάρι αντιμετωπίζει ένα απροσδόκητα δύσκολο ταξίδι, κατά το οποίο ο κουρασμένος από τον κόσμο ιππέας, βρίσκει τη δική του αίσθηση λύτρωσης.

“Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει περάσει κάποιες δύσκολες στιγμές στη ζωή του και μετά απροσδόκητα μια άλλη πρόκληση έρχεται στο προσκήνιο”, δήλωσε ο Eastwood στο EW. “Κανονικά δεν θα το έκανε ποτέ, αλλά είναι άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του. Συνεχίζει. Και ξεκινά τη ζωή του από την αρχή.”

Όπως και ο μακρύς δρόμος του Mike στην ταινία, έτσι και το Cry Macho είχε να αντιμετωπίσει ένα παρόμοιο “ταξίδι” για να μεταφερθεί από τις σελίδες στην οθόνη. Από τότε που δημοσιεύθηκε το ομώνυμο μυθιστόρημα του συγγραφέα Ν. Ρίτσαρντ Νας το 1975, υπήρξαν πολλές προσπάθειες να γίνει ταινία, με ονόματα πρωταγωνιστών όπως ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο Πιρς Μπρόσναν και ο Μπερτ Λάνκαστερ. Ακόμη και ο ίδιος ο Eastwood ήταν σε διαπραγματεύσεις για να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το 1988 και τελικά τα κατάφερε 33 χρόνια αργότερα!

Στο Cry Macho πρωταγωνιστούν επίσης οι Dwight Yoakam και Eduardo Minett (στο ντεμπούτο του σε ταινία μεγάλου μήκους).

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους και στο HBO Max στις 17 Σεπτεμβρίου και θα είναι διαθέσιμη για streaming, 31 ημέρες μετά την κυκλοφορία της.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: