Δεν ήταν ωστόσο εύκολο να συμφωνήσει.

Από EW Staff
14 Αυγούστου, 2021 @ 17:00

Στις αρχές Ιουνίου ανακοινώθηκε ότι το επιτυχημένο φιλμ “Cruella” θα επιστρέψει και με δεύτερη ταινία και πλέον επιβεβαιώθηκε ότι η Emma Stone, θα υποδυθεί και πάλι τον ρόλο της.

Μπορεί σε εμάς να φαίνεται λογικό να τη δούμε ξανά, η αλήθεια όμως είναι ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν συμφώνησε και τόσο εύκολα, αφού από την πρώτη ταινία είχε αρκετές αντιρρήσεις αναφορικά με τη διάθεση της ταινίας στο Disney+ και όχι στους κινηματογράφους.

Η ταινία ωστόσο κατάφερε να αποφέρει περισσότερα από 222 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, οπότε η διάσημη ηθοποιός είπε τελικά το “ναι”.

Tην Cruella de Vil τη γνωρίσαμε αρχικά στις ταινίες “Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας” (1996) και “Τα 102 σκυλιά της Δαλματίας” (2000). Η Stone παίζει τη νέα πανκ εκδοχή του διάσημου χαρακτήρα και υποδύεται την Estella που είναι αποφασισμένη να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της. Η νεαρή θα κερδίσει την προσοχή της βαρόνης von Hellman που είναι θρύλος της μόδας αλλά μια σειρά γεγονότων και αποκαλύψεων θα κάνουν την Estella να “αγκαλιάσει” την κακή πλευρά της και να γίνει η άγρια, μοντέρνα και εκδικητική Cruella.

Σύντομα θα σας μεταφέρουμε περισσότερες σχετικές πληροφορίες για το “Cruella 2”.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: