Γιώργος Πυρπασόπουλος και Γιώργος Καραμίχος συμμετέχουν στο καστ!

Από EW Staff
04 Αυγούστου, 2021 @ 21:42

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του βραβευμένου σκηνοθέτη David Cronenberg με τίτλο “Crimes of the Future”, ξεκίνησαν στην Αθήνα, ενώ θα συνεχίσουν και τον Σεπτέμβριο.

Το καστ θα αποτελείται από τους ηθοποιούς Kristen Stewart, Viggo Mortensen, Léa Seydoux, Tanaya Beatty, Nadia Litz, Scott Speedman, Welket Bungué, Don McKellar και Lihi Kornowski, ενώ θα συμμετέχουν και οι δικοί μας σπουδαίοι ηθοποιοί Γιώργος Πυρπασόπουλος και Γιώργος Καραμίχος.

Το “Crimes of the Future” είναι ένα τολμηρό, πρωτότυπο σενάριο από το μυαλό του διάσημου δημιουργού David Cronenberg, του οποίου, τελευταίο πρωτότυπο σενάριο ήταν το eXistenZ το 1999. Το Crimes of the Future μας δίνει μια γεύση ενός όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος, όπου ο άνθρωπος μαθαίνει να προσαρμόζεται στο συνθετικό περιβάλλον του. Αυτή η συνθήκη, ωθεί τους ανθρώπους πέρα από τη φυσική τους εξέλιξη, σε μια μεταμόρφωση, αλλάζοντας τη βιολογική τους σύνθεση. Έτσι, ενώ μερικοί αποδέχονται τις απεριόριστες δυνατότητες αυτού του νέου αντιδραστικού μετα-ανθρωπισμού, άλλοι προσπαθούν συνεχώς να τον καταστείλουν. Σε κάθε περίπτωση, σε αυτόν τον περίτεχνα υφασμένο κόσμο του Cronenberg, που σηματοδοτεί την επιστροφή του εμβληματικού σκηνοθέτη στο sci-fi, το «Σύνδρομο Επιταχυμένης Εξέλιξης» («Accelerated Evolution Syndrome») εξαπλώνεται γρήγορα.

Η διανομή της ταινίας στην Ελλάδα θα γίνει από τους Αργοναύτες, με τον Πάνο Παπαχατζή να έχει αναλάβει την παραγωγή.

Σύντομα θα σας μεταφέρουμε και αποκλειστικό υλικό.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: