Από EW Staff
25 Φεβρουαρίου, 2023 @ 19:02
image 1 9 1 O Michael B. Jordan ως Adonis Creed και ο Jonathan Majors ως Damian Anderson στο CREED III A Metro Goldwyn Mayer Pictures film Photo credit: Eli Ade © 2022 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.

IMG 1538 1


Αν υπάρχει ένα μυστικό στην επιτυχία ενός sequel, αυτό είναι η απλότητα.

Το είδαμε να συμβαίνει με το Rocky στο παρελθόν, το βλέπουμε και στο Creed III τώρα που βγαίνει στις αίθουσες στις 3 Μαρτίου. Πλέον ο Σιλβέστερ Σταλόνε δεν συμμετέχει (ο ηθοποιός έχει μιλήσει για τους λόγους που διέκοψε τους δεσμούς του με το franchise).

Τα φώτα πέφτουν πλέον ολοκληρωτικά πάνω στον Michael B. Jordan, τον τρυφερό αλλά και άγριο χαρακτήρα που επιστρέφει ως ο άσωτος γιος του μποξ, Adonis Creed και κάνει ταυτόχρονα και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του σε ταινία μεγάλου μήκους.

Το Creed III πάσχει από μια ορισμένη έλλειψη βαρύτητας στην δομή της αφήγησης του, αλλά η πρώτη αίσθηση είναι ότι είναι προτιμότερο από το μελόδραμα που εκτυλίχθηκε στο αρχικό φιλμ, το οποίο σκηνοθέτησε ο Ράιαν Κούγκλερ ο οποίος άφησε το Creed για το το Black Panther και αντικαταστάθηκε από τον ελάχιστα γνωστό Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ.

IMG 1537

SATURDAY NIGHT LIVE — O “Michael B. Jordan, o Lil Baby” & η Heidi Gardner (Photo by: Rosalind O’Connor/NBC)

Η ιστορία της τρίτης συνέχειας έχει ως εξής: Αφού κυριάρχησε στον κόσμο της πυγμαχίας, ο Άντονις Κριντ ακμάζει τόσο στην καριέρα όσο και στην οικογενειακή του ζωή. Όταν ένας παιδικός φίλος και πρώην θαύμα της πυγμαχίας, ο Ντέμιαν (Τζόναθαν Μέιτζορς), επανεμφανίζεται μετά από μακρόχρονη ποινή στη φυλακή, είναι πρόθυμος να αποδείξει ότι αξίζει την σκηνή στο ρινγκ. Η αντιπαράθεση μεταξύ πρώην φίλων είναι κάτι περισσότερο από μια απλή διαμάχη. Για να διευθετήσει το σκορ, ο Άντονις πρέπει να βάλει το μέλλον του στη γραμμή για να πολεμήσει τον Ντέμιαν—έναν μαχητή που δεν έχει τίποτα να χάσει.

Σκηνοθεσία: Michael B. Jordan Με τους: Jonathan Majors, Tessa Thompson, Michael B. Jordan κ.ά.

IMG 1539

Διαβάστε επίσης: