Βασισμένη στο διάσημο ιαπωνικό anime!

Από EW Staff
24 Αυγούστου, 2021 @ 19:49

Για όσους δεν γνωρίζουν, το “Cowboy Bebop” θεωρείται ένα από τα καλύτερα ιαπωνικά anime επιστημονικής φαντασίας, με τη live-action μεταφορά τους στο Netflix, να έχει ανοίξει για τα καλά συζητήσεις και αντιπαραθέσεις. 
Κάποιοι είναι ενθουσιασμένοι, κάποιοι άλλοι όχι, με τους πιο σκληροπυρηνικούς  φίλους των κινουμένων σχεδίων της χώρας της Άπω Ανατολής να λένε ό,τι «ακουμπάει» το Χόλιγουντ, οπότε τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα. Και δεν έχουν άδικο σε πολλές περιπτώσεις, αν κρίνουμε από τίτλους όπως το «Death Note», «Dragonball: Evolution» και «Speed Racer», ανάμεσα σε άλλους. 

Το «Cowboy Bebop», προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία στην Ιαπωνία τις χρονιές 1998 με 1999, με είκοσι έξι συνολικά επεισόδια, ενώ ακολούθησε μία εξίσου επιτυχημένη ομότιτλη κινηματογραφική ταινία κινουμένων σχεδίων το 2001. Δεν άργησαν να το αγκαλιάσουν και οι αγορές της Αμερικής και της Βρετανίας, με το anime να αποκτάει cult χαρακτήρα και δημοφιλία που γιγαντωνόταν με τον χρόνο. Ακολούθησαν εκδόσεις manga (τα ιαπωνικά κόμικς), video games, merchandise, ένα πραγματικά κερδοφόρο franchise.

Τα τελευταία –πολλά- χρόνια, δεν είχαμε νεότερα από την παρέα των κυνηγών κεφαλών και του αστρόπλοιου-ψαράδικου «Bebop», μέχρι τη στιγμή που το Netflix ανακοίνωσε τη live-action μεταφορά του. Με ημερομηνία πρεμιέρας στις 19 Νοεμβρίου, μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του “Cowboy Bebop”, και βλέπουμε τους πρωταγωνιστές John Cho (Star Trek), Daniella Pineda (Jurassic World) και Mustafa Shakir (Luke Cage, American Gods), στις διαγαλαξιακές τους περιπέτειες.

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το πρώτο επίσημο trailer, αλλά στα πολύ θετικά είναι η επιστροφή του συνθέτη, υπεύθυνου για το –σχεδόν- θρυλικό soundtrack του anime, Yoko Kanno, και του original σκηνοθέτη του anime, Shinichirō Watanabe, σε ρόλο συμβούλου.

Δημιουργός της σειράς είναι ο André Nemec με συμπαραγωγούς τους Jeff Pinkner, Josh Appelbaum και Scott Rosenberg.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: