Από EW Staff
08 Ιανουαρίου, 2023 @ 09:53
IMG 0964

IMG 0965

Ο Nicolas Winding-Refn  σκηνοθέτης των “Drive”, “Only God Forgives” και “The Neon Demon” επιστρέφει με μια σειρά 6 επεισοδίων απόλυτα πιστή στο ύφος και την αισθητική του γεμάτη νέον, αίμα και αποκρυφιστικά παράξενα στοιχεία. Στη σειρά που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας πρωταγωνιστεί η Angela Budnanovic στο ρόλο της αινιγματικής Miu, μιας γυναίκας που έχει αφιερώσει την ζωή της σε μια εγκληματική οργάνωση και αποφασίζει να επιστρέψει στην Κοπεγχάγη για να πάρει εκδίκηση. Η σειρά που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως σύγχρονο western έκανε πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου στο Netflix.

IMG 0966

«Με τη σειρά «Copenhagen Cowboy», επιστρέφω στο παρελθόν μου για να διαμορφώσω το μέλλον μου, με τη βοήθεια της νεαρής ηρωίδας μου, της Miu» δήλωσε ο σκηνοθέτης για τη σειρά, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στη Δανία.

Η διευθύντρια σκανδιναβικών πρωτότυπων σειρών στο Netflix, Jenny Stjernströmer Björk, τόνισε ότι θεωρεί τον Refn «έναν από τους πιο καταξιωμένους σκηνοθέτες της Δανίας» γι’ αυτό και «Για αυτή τη σειρά», ανέφερε, «τον φέραμε στη Δανία μετά από 15 χρόνια στο εξωτερικό».

IMG 0967

Διαβάστε επίσης: