Από EW Staff
29 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 19:33


Δείτε το τρέιλερ της πιο θεαματικής συναυλίας όλων των εποχών!

Τα Village Cinemas πρωτοπορούν και προσφέρουν στο κοινό πρώτη φορά τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσει live σε πραγματικό χρόνο τους Coldplay στην πιο θεαματική συναυλία που έκαναν ποτέ.

Με δορυφορική σύνδεση στις 28 και 29 Οκτωβρίου οι Coldplay θα δώσουν ένα ακόμα ανεπανάληπτο live show στο πλαίσιο της επιτυχημένης παγκόσμιας περιοδείας με τίτλο Music of the Spheres Τour.

IMG 9685

Α Sky Full Of Stars…Δεν υπάρχουν λόγια για το επίπεδο των συναυλιών των Coldplay!

Η νέα περιοδεία του αγαπημένου συγκροτήματος απολαμβάνει εξαιρετικών κριτικών τόσο από τους αμέτρητους θαυμαστές του γκρουπ όσο και από το σύνολο του μουσικού Τύπου.

Ταυτόχρονα οι Coldplay ανακοίνωσαν και την προβολή του απόλυτου film για την 20ετή ιστορία τους, το οποίο επίσης μπορείτε να το απολαύσετε αποκλειστικά για την Ελλάδα στα Village Cinemas από την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου. Το film ακολουθεί τους Coldplay από τα πρώτα βήματα της καριέρας τους στις pubs του Camden μέχρι σήμερα, όπου πλέον είναι μία από τις σπουδαιότερες μπάντες του πλανήτη, με sold out live εμφανίσεις στα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου!

IMG 9680

O Chris Martin σαρώνει στην σκηνή!

H επιμέλεια του film ανήκει στον Matt Whitecross, σκηνοθέτη μεταξύ άλλων και του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ για τους Oasis “Supersonic”, που είναι μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. Για την ακρίβεια δουλεύει μαζί τους πριν καν σχηματίσουν το συγκρότημα. Από την πρώτη κιόλας πρόβα τους σε ένα φοιτητικό δωμάτιο, ο Whitecross ήταν εκεί για να καταγράψει τη μουσική και τη δυνατή σχέση που αναπτύσσονταν μεταξύ των μελών του συγκροτήματος. Η ταινία περιέχει εκτενές αρχειακό υλικό, που δεν έχουμε δει ποτέ μέχρι σήμερα, καθώς και live footage αποτελώντας έτσι την κορύφωση της καριέρας των Coldplay μέχρι σήμερα. Κινηματογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας tour “A Head Full of Dreams”, μία tour που είδαν περισσότεροι από 5,5 εκατομμύρια fan ανά τον κόσμο!

IMG 9684

Τώρα σε ότι αφορά το live broadcast του show τους από την Αργεντινή, θα περιλαμβάνει μοναδικές επιτυχίες τους όπως το Yellow, The scientist, Fix you, Viva la Vida, A Sky full of stars σε ένα show που τα πυροτεχνήματα, τα LED και η μουσική της μπάντας συνδράμουν στο να αποτελεί το πλέον πολύχρωμο, φουτουριστικό live show που μπορεί να απολαύσει κανείς σήμερα.

Η μετάδοση θα έχει δύο προβολές. Πρώτη στις 17:30 Live from Argentina σε πραγματικό χρόνο και στις 21:00 μπορείται να δείτε το show μαγνητοσκοπημένο σε μεγάλη οθόνη!

IMG 9679

Διαβάστε επίσης: