Τα ξαδέρφια Stephen και Robbie Amell επιστρέφουν στους ρόλους τους.

Από EW Staff
18 Ιουνίου, 2021 @ 12:59

Το δίκτυο Netflix εξασφάλισε τα δικαιώματα παγκόσμιας εκμετάλλευσης του καναδικού sci-fi σίκουελ με τίτλο “Code 8: Part II” από την Collective Pictures.

Σε σκηνοθεσία του Τζεφ Τσαν, από ένα σενάριο των Κρις Παρέ και Τζεφ Τσαν, Σέρεν Λι και Τζέσι ΛαΒέρκομπ, οι ηθοποιοί Ρόμπι Αμέλ (“Upload”) και Στίβεν Αμέλ (Arrow) θα επιστρέψουν για τρίτη φορά στους ρόλους τους.

Στην υπόθεση της πρώτης μικρού μήκους ταινίας επιστημονικής φαντασίας που κυκλοφόρησε το 2016, στο Λίνκολν Σίτι, το 4% των ανθρώπων έχει εξαιρετικές ικανότητες. Οι περισσότεροι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, υπό την στενή παρακολούθηση μιας αυστηρής αστυνομικής δύναμης. Ο Taylor, ένας εργάτης οικοδομών με υπερδυνάμεις, αναγκάζεται να πολεμήσει.

Code 8

Η επόμενη ταινία μεγάλου μήκους, κυκλοφόρησε το 2019 και σε αυτή, ο άντρας συνεργάστηκε με μια ομάδα εγκληματιών, για να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να βοηθήσει τη άρρωστη μητέρα του.

Η επίσημη σύνοψη του τρίτου φιλμ είναι η ακόλουθη: Βλέποντας με τα ίδια της τα μάτια τη δολοφονία του αδελφού της και την επακόλουθη συγκάλυψή της, μια κοπέλα στην εφηβεία με ασυνήθιστες ικανότητες ζητά βοήθεια από έναν πρώην κατάδικο (Ρόμπι Αμέλ) και τον παλιό του συνεργάτη (Στίβεν Αμέλ). Μαζί έρχονται αντιμέτωποι με μια ομάδα διεφθαρμένων αστυνομικών που χρησιμοποιούν προηγμένη ρομποτική τεχνολογία για να μην αποκαλυφθούν.

Τα γυρίσματα του “Code 8: Part II” θα ξεκινήσουν εντός της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: