Νοσταλγοί του Karate Kid, ήρθε η ώρα μας!

Από EW Staff
27 Μαΐου, 2021 @ 17:35

Όλα καλά, όλα ωραία με τις πρώτες σεζόν του Cobra Kai. Η νοσταλγία βάρεσε κόκκινο και όσοι μεγαλώσαμε με τις ταινίες Karate Kid, τη σειρά απλά τη λατρέψαμε.

Ωστόσο, υπήρχε ένας χαρακτήρας που πολλοί περιμέναμε – και ανυπομονούσαμε – να δούμε στα επεισόδια του Cobra Kai. Πρόκειται για εκείνο τον ψηλό τύπο με την κοτσίδα και το διαβολικό χαμόγελο που εμφανίστηκε στο The Karate Kid Part III, και όταν είπε την περιβόητη φράση “Now the real pain begins, Danny boy”, πάγωσε το αίμα μας.

Ο Terry Silver λοιπόν, δηλαδή ο ηθοποιός Thomas Ian Griffith, προτού ξεκινήσει το Cobra Kai, έλαβε την πρόταση από τους δημιουργούς να συμμετέχει στο καστ από τους δημιουργούς, όμως αρνήθηκε καθώς, όπως υποστήριξε, έχει αποσυρθεί από την υποκριτική εδώ και χρόνια.

Και ξαφνικά, ένα ωραίο απόγευμα, χτυπάει ειδοποίηση στο κινητό ότι το Netflix ανέβασε στο YouTube ένα νέο βίντεο με τίτλο “Terry Silver Returns” και όχι, δεν σας το κρύβουμε, το αίμα μας ξαναπάγωσε, μα πιο πορωμένοι από ποτέ αναμένουμε την τέταρτη σεζόν της σειράς που μας έχει ξετρελάνει.

Απολαύστε λοιπόν το παρακάτω βίντεο και μείνετε συντονισμένοι για την ημερομηνία πρεμιέρας, καθώς έπεται παννννιιιιιικός!

Διαβάστε επίσης: