Αυτή η ιστορία περιέχει spoilers για ολόκληρη την 4η σεζόν του Cobra Kai.

Από EW Staff
03 Ιανουαρίου, 2022 @ 13:33
cobra kai3 Ralph Macchio and William Zabka photographed exclusively for EW on December 5th, 2021 in Atlanta GA

O Ralph Macchio, o William Zabka, o Martin Kove, o Thomas Ian Griffith, και οι δημιουργοί της σειράς του Netflix μας μιλάνε για την μάχη για την υπεροχή του dojo τους.

Όπως γνωρίζει κάθε λάτρης του καράτε στην κοιλάδα, το Cobra Kai δεν πεθαίνει ποτέ. Ίσως να ταιριάζει, λοιπόν, ότι τα αστέρια του Cobra Kai — Ralph Macchio και William Zabka — δεν ξεκουράζονται σχεδόν ποτέ. Αν και έχουν μπει βαθιά στα γυρίσματα της σεζόν 5 της υποψήφιας για Emmy κωμωδίας του Netflix, οι ηθοποιοί πέρασαν ευγενικά ένα πρόσφατο απόγευμα της Κυριακής (τη μόνη τους άδεια εκείνη την εβδομάδα!) στο Atlanta Daylight Studio για τα γυρίσματα του ψηφιακού εξωφύλλου του EW.

Για αρκετές ώρες, ο Macchio και ο Zabka διώχνουν την εξάντληση του σκληρού προγράμματος γυρισμάτων, ρίχνοντας μπουνιές, εξασκώντας τις κινήσεις τους “wax-on, wax-off” και γενικά φέρνοντας την καλύτερη ενέργεια του Daniel LaRusso και του Johnny Lawrence για την κάμερα. Όταν ήρθε η ώρα για τη συνέντευξη, φαίνεται δίκαιο να ξεκινήσει κανείς με μια εύκολη ερώτηση: Ποια μέρη του σώματός σας πονάνε αυτή τη στιγμή και γιατί;

Δείτε εδώ τη συνέντευξη και την φωτογράφηση για το EW:

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

instafeed

Διαβάστε επίσης: