Πρόκειται για δύο από τις πιο πολυσυζητημένες παραγωγές της χρονιάς.

Από EW Staff
24 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 14:55

Η A24 έδωσε τις επίσημες ημερομηνίες για την κυκλοφορία στις αίθουσες των ταινιών της “C’mon C’mon” και “Red Rocket”, δύο πολυαναμενόμενων ταινιών της, που έχουν ήδη λάβει θετικές κριτικές από τα Φεστιβάλ που έχουν κάνει προβολές.

Η πρώτη από αυτές, το “C’mon C’mon”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix, πρόκειται να βγει φέτος στις αίθουσες στις 19 Νοεμβρίου, ενώ η δεύτερη, το “Red Rocket”, σε σκηνοθεσία Sean Baker, αναμένεται για τις 3 Δεκεμβρίου. 

Ο Sean Baker, ένας σκηνοθέτης με ειδίκευση στις ανεξάρτητες παραγωγές, είναι έτοιμος να ενθουσιάσει το κοινό του με το νέο έργο του “Red Rocket”, το οποίο έγραψε μαζί με τον Chris Bergoch. Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο Simon Rex στο ρόλο του Mikey Saber, ένας αποτυχημένος αστέρας του πορνό που επιστρέφει στο σπίτι του, σε μια μικρή κωμόπολη στο Τέξας. Μπορείτε να δείτε το teaser παρακάτω.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του “C’mon C’mon” έχει αναλάβει ο Mike Mills, ο υποψήφιος για Oscar δημιουργός του “20th Century Women”. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Joaquin Phoenix (“Joker”) και Woody Norman, ενώ στο καστ συναντούμε, επίσης, τους Gaby Hoffman, Molly Webster, Jaboukie Young-White και Scoot McNairy. Ακολουθεί το trailer.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής: “Ο Johnny (Phoenix) είναι ένας σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, ο οποίος στο τελευταίο έργο του παίρνει συνεντεύξεις από παιδιά στις ΗΠΑ σχετικά με την κατάσταση στον κόσμο. Δημιουργεί μια αδύναμη αλλά μεταμορφωτική σχέση με τον 8χρονο ανιψιό του Jesse (Norman), ο οποίος καταλήγει να τον συνοδεύει στα ταξίδια του από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, μέχρι και τη Νέα Ορλεάνη”.

Αναμένουμε σύντομα και τις αντίστοιχες ημερομηνίες για την κυκλοφορία τους στη χώρα μας.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: