Κι εκτός από αυτό, έκανε την επιστροφή του στο ρινγκ, μετά από επτά χρόνια!

Από EW Staff
24 Αυγούστου, 2021 @ 08:30

O πρωταθλητής του WWE, CM Punk έκανε την επιστροφή του στο ρινγκ μετά από επτά χρόνια αδράνειας, αφού συνταξιοδοτήθηκε.

Οι θαυμαστές του σίγουρα δεν περίμεναν να τον δουν, όμως δεν φαντάζονταν τίποτα λιγότερο από την επική είσοδο που έκανε στην αρένα. “Είμαι πίσω για όλους εσάς. Γύρισα, γιατί θέλω να δουλέψω με νέα ταλέντα, να θέσω μερικά νέα ρεκόρ”, δήλωσε στο κοινό του ο CM Punk.

Mάλιστα, “προκάλεσε” τον Darby Ablin, έναν νεαρό παλαιστή, που θεωρείται το “νέο αστέρι”. Πρόκειται να παλέψουν οι δυο τους στις 5 Σεπτεμβρίου. “Είμαι εδώ για να βοηθήσω κι εσύ είσαι ο πρώτος στην λίστα μου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο για να κάνεις από το να παλεύεις με τον CM Punk. Εκτός από το να παλεύεις με τον CM Punk στο Σικάγο”, είπε.

Ενδιαφέρον επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο CM Punk θα εμφανιστεί επίσης στην τηλεοπτική σειρά του Starz “Heels“, με τους Stephen Amell και Alexander Ludwig. Η υπόθεση επικεντρώνεται μια ομάδα αντρών και γυναικών που προσπαθούν να επιτύχουν τα όνειρά τους στον κόσμο του pro wrestling. O Punk θα υποδυθεί τον Rusty Rabies, έναν αγαπητό παλαιστή της περιοχής.

Οι φήμες για την επιστροφή του Punk είχαν ακουστεί ήδη από τον Ιούλιο, συγκεκριμένα μετά τις 22 Ιουλίου, όταν ο Sean Ross Sapp ανέφερε πως ο παλαιστής είναι σε συζητήσεις με το AEW για ένα δυναμικό comeback.

Βέβαια, όλο αυτό το διάστημα είχαν δοθεί πολλά “στοιχεία” που μαρτυρούσαν την επιστροφή του, με πρώτο από αυτά την τοποθεσία, που θα λάβουν χώρα τα πρώτα 20 live επεισόδια του show πάλης της AEW, The First Dance, που δεν είναι άλλη από την πόλη του Punk, το Σικάγο.

Λίγο καιρό μετά, ο ίδιος ανέφερε σε live του ότι ένας από τους αγαπημένους του παλαιστές είναι ο Darby Allin aka “Cookie Monster”, τον οποίο τελικά και ανταγωνίζεται τώρα. Τέλος, το “μεγάλο αφεντικό” της AEW, Tony Khan έγραψε σε tweet του πως “τώρα ξεκινάει μία νέα εποχή στην AEW”.

Ο Punk πάλεψε για τελευταία φορά το 2014, όμως μόλις φέτος οι φωτογραφίες του αφαιρέθηκαν από την επίσημη σελίδα της WWE. Ο ίδιος τον Ιούλιο επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γυρίσει στο ρινγκ και δεδομένων των 41 χρόνων του, έχει αρκετές εμπειρίες, που του έχουν μάθει πότε να λέει όχι. Τελικά, δεν κράτησε τον λόγο του…

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: