Η ανατριχιαστική κούκλα του κινηματογράφου μεταφέρεται στη μικρή οθόνη!

Από EW Staff
16 Ιουλίου, 2021 @ 23:16

Το Entertainment Weekly εξασφάλισε την πρώτη φωτογραφία της καινούριας τηλεοπτικής σειράς “Chucky”, ενώ τα δίκτυα Syfy και USA Network, έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο teaser.

Δημιουργός της σειράς θα είναι και πάλι ο Don Mancini, «πατέρας» του Chucky που είχε φτιάξει και την original «Child’s Play» ταινία, στην οποία πρωτοεμφανίστηκε η κούκλα με τα χαρακτηριστικά κόκκινα μαλλιά.

Πρωταγωνιστές του Chucky θα είναι οι Zackary Arthur (Transparent), Teo Briones (Ratched), Alyvia Alyn Lind (Daybreak), Devon Sawa (Final Destination) και Björgvin Arnarson (The Seventh Day), ενώ η Jennifer Tilly θα επιστρέψει στον ρόλο της Tiffany Valentine που είχε στις ταινίες.

Ο Brad Dourif, ο οποίος δάνεισε τη φωνή του σε όλες τις πρωτότυπες ταινίες, επιστρέφει για να “ξαναζωντανέψει” τη σατανική κούκλα.

chucky

Ο κύριος χαρακτήρας της υπόθεσης θα είναι ένα 14χρονο γκέι αγόρι που έχει υποστεί bullying και νιώθει χαμένο, μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας του. Είναι ένας νεαρός καλλιτέχνης που κατασκευάζει γλυπτά με κομμάτια από διάφορες κούκλες. Βρίσκει τον Chucky σε μια αυλή και τον αγοράζει, αλλά αποδεικνύεται ότι παίρνει πολύ περισσότερα από όσα διαπραγματεύτηκε.

Η τηλεοπτική σειρά “Chucky” θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου του 2021.

Διαβάστε επίσης: