Μένει να δούμε λοιπόν τι σκαρώνει αυτή τη φορά η τρομακτική κούκλα.

Από EW Staff
05 Απριλίου, 2021 @ 16:36

1988. Η κούκλα με τα χαρακτηριστικά κόκκινα μαλλιά κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη κι έκτοτε παραμένει “ζωντανή” στην κινηματογραφική ιστορία.

2021. Ο Don Mancini, «πατέρας» του Chucky και δημιουργός της ταινίας «Child’s Play» ανακοινώνει ότι η νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο “Chucky“, θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο Syfy και το USA Network.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά από τη στιγμή που ο Mancini έχει βάλει και πάλι το… χεράκι του, η σειρά συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον αλλά και αγωνία για το αν θα καταφέρει και πάλι να στοιχειώσει τις… οθόνες μας. Όπως έχει δηλώσει ήδη, «η σειρά θα έχει φρέσκια ματιά και θα μας βοηθήσει να κοιτάξουμε βαθύτερα τον χαρακτήρα του Chucky. Αυτό το βάθος μπορεί να στο προσφέρει καλύτερα μία τηλεοπτική σειρά, αλλά θα προσπαθήσουμε ταυτόχρονα να μείνουμε κοντά στην αρχική βερσιόν που τρομοκρατεί το κοινό εδώ και τρεις δεκαετίες».

Οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στο Chucky είναι οι Zackary Arthur (Transparent), Teo Briones (Ratched), Alyvia Alyn Lind (Daybreak), Devon Sawa (Final Destination) και Björgvin Arnarson (The Seventh Day), ενώ η Jennifer Tilly θα επιστρέψει στον ρόλο της Tiffany Valentine που είχε στις ταινίες. Ο Brad Dourif, ο οποίος δάνεισε τη φωνή του σε όλες τις πρωτότυπες ταινίες, επιστρέφει για να “ξαναζωντανέψει” τη σατανική κούκλα.

Διαβάστε επίσης: