Δύο γυναίκες κατηγορούν τον πρωταγωνιστή του Sex and the City για βιασμό. Τι απαντά ο Mr.Big.

Από EW Staff
17 Δεκεμβρίου, 2021 @ 11:51
kari mr big

Ο Chris Noth, γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Big στο Sex and the City του HBO και στο Law & Order του NBC, απάντησε στους ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση που έκαναν δύο γυναίκες στο The Hollywood Reporter την Πέμπτη.

Οι γυναίκες κατηγόρησαν τον Noth για σεξουαλική επίθεση σε δύο ξεχωριστά περιστατικά που συνέβησαν στο Λος Άντζελες το 2004 και στη Νέα Υόρκη το 2015, αντίστοιχα. Και οι δύο ανέφεραν πως η δημοσιότητα για την σειρά And Just Like That της SATC πυροδότησαν τη μνήμη τους. Ο Noth χαρακτήρισε τις κατηγορίες “κατηγορηματικά ψευδείς” σε δήλωση στο THR και το EW.

“Οι κατηγορίες εναντίον μου από άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς», αναφέρει η δήλωση. «Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να ήταν πριν από 30 χρόνια ή πριν από 30 ημέρες – το Όχι σημαίνει πάντα Όχι – όμως δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αμφισβητηθεί η χρονική στιγμή που βγαίνουν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα, αλλά ξέρω αυτό: δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες».

Οι γυναίκες, χρησιμοποιώντας τα ψευδώνυμα Zoe και Lily για να προστατεύσουν την ταυτότητά τους, δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, αλλά οι ισχυρισμοί τους έχουν ομοιότητες.

Η Zoe είπε στο THR ότι γνώρισε τον Noth σε ηλικία 22 ετών ενώ εργαζόταν σε μια εταιρεία υψηλού προφίλ,στο Λος Άντζελες το 2004.

“Ερχόταν στο γραφείο μου και με φλέρταρε», είπε η Ζωή. «Κάπως πήρε τον αριθμό μου από τον κατάλογο και άφηνε μηνύματα στο τηλέφωνο της δουλειάς μου. Το αφεντικό μου είπε «κ. Ο Big αφήνει μηνύματα στον αυτόματο τηλεφωνητή σας.”

Τα φωνητικά μηνύματα “ερωτευμένου” που άφηνε ο Noth δεν ήταν ανησυχητικά για το αφεντικό της Zoe, το οποίο δήλωσε, “Ηταν η εποχή που το Sex and the City ήταν στην κορυφή του κόσμου. Ήταν σαν θεός για εμάς.”

Μετά τη συνάντησή τους σε μια πισίνα σε ένα κτίριο στο Δυτικό Χόλιγουντ, η Zoe επέστρεψε ένα βιβλίο που είχε αφήσει ο Noth, στο διαμέρισμά το. Eκεί την βίασε, όπως περιέγραψε η Zoe είπε στο THR. Της επιτέθηκε από πίσω, μπροστά σε έναν καθρέφτη.

«Ήταν πολύ οδυνηρό και φώναξα «Σταμάτα!»» είπε. “Και δεν το σταμάτησε. Είπα, “Μπορείς τουλάχιστον να βάλεις προφυλακτικό;” Και γέλασε».

Η δεύτερη γυναίκα, η Lily, η οποία γνώρισε τoν Noth σε ηλικία 25 ετών ενώ ήταν σερβιτόρα στο κλαμπ Νο. 8 της Νέας Υόρκης το 2015, κατηγόρησε τον Noth ότι της επιτέθηκε στο διαμέρισμά του μετά από έξοδο για δείπνο.

“Ακούγαμε μουσική και έχει όλα αυτά τα βιβλία για την τέχνη και τη μόδα», είπε η Lily. «Προσπάθησε να με φιλήσει κι εγώ προσεκτικά τον απέφευγα. Είναι μεγαλύτερος και φαινόταν μεγαλύτερος. Συνέχισε να προσπαθεί και να προσπαθεί. Έπρεπε να είμαι πιο αποφασιστική και να φύγω. Και μετά ξαφνικά, κατέβασε το παντελόνι του και στεκόταν μπροστά μου».

Η Lily είπε στο THR ότι ο Νoth έβαλε το πέος του στο στόμα της και αργότερα της επιτέθηκε από πίσω, μπροστά σε έναν καθρέφτη.

«Έκλαιγα την ώρα που συνέβη», είπε, προσθέτοντας ότι «όλα τα όνειρά που είχα γι αυτόν τον στάρ που αγαπούσα για χρόνια, διαλύθηκαν». Σε μηνύματα στο κινητό που εξετάστηκαν από το THR, ο Noth ζητούσε να συναντηθούμε ξανά για δείπνο και ποτά, αλλά αυτό δεν συνέβη.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: