Θα κυκλοφορήσει διεθνώς στην πλατφόρμα μέσα στον Νοέμβριο.

Από EW Staff
15 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 01:00

Το Amazon Prime Video ανακοίνωσε πως η ταινία “Chhorii” (στη γλώσσα Χίντι σημαίνει “κορίτσι”), ένα κοινωνικό δράμα με στοιχεία τρόμου, σε παραγωγή των CryptTV, India’s Abundantia Entertainment και T-Series, θα είναι διαθέσιμο για streaming στα τέλη του φθινοπώρου.

Το φιλμ, το οποίο αποτελεί remake του “Lapachhapi” του ίδιου σκηνοθέτη, αφηγείται την ιστορία παλαιών κοινωνικών πεποιθήσεων και πρακτικών που γεννούν ιστορίες τρόμου. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Vishal Furia και πρωταγωνιστούν οι Nushrratt Bharruccha, Mita Vashisht, Rajesh Jais και Saurabh Goyal. 

“Το Chhorii θα χαροποιήσει το κοινό και είμαι ενθουσιασμένος, που θα έρθει στο Amazon τον Νοέμβριο. Ο στόχος της συνεργασίας της Crypt με την Abundantia είναι να ανυψώσει το είδος τρόμου στην Ινδία και να συνεργαστεί με τα λαμπρά ταλέντα της χώρας για να μας μεταφέρει παγκόσμιες σχετικές τρομακτικές ιστορίες και το έργο αυτό το πετυχαίνει απόλυτα. Το καστ και το συνεργείο της παραγωγής έκαναν υπέροχη δουλειά. Γνωρίζω ότι αυτό το επιτυχημένο project είναι το πρώτο από πολλά για την Crypt και την Abundantia”, δηλώνει ο Jack Davis, Διευθύνων Σύμβουλος της Crypt TV.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το Chhorii θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Amazon Prime Video τον Νοέμβριο. Η πλατφόρμα ήδη φιλοξενεί ορισμένες από τις κορυφαίες παραγωγές της Abundantia Entertainment τα τελευταία 2 χρόνια, τόσο για ταινίες όσο και για σειρές, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε ακόμα μία παραγωγή μας με τη μορφή αυτής της ταινίας τρόμου. Είμαι εξίσου χαρούμενος για τη συνεργασία μας με την Crypt και τον Jack και για τη δημιουργική μας συνεργασία με τους φαν των ταινιών τρόμου σε όλο τον κόσμο. και να γνωρίσουν το όνομα και το εκπληκτικό όραμα του Vishal Furia”, προσθέτει ο Vikram Malhotra της Abundantia Entertainment.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: