Από EW Staff
09 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 01:23
IMG 9267

Το πένθος θα διαρκέσει δέκα ημέρες και αναμένεται να παραλύσει τη χώρα-όχι μόνο από την κοσμοσυρροή τουριστών για το τελευταίο αντίο στη μακροβιότερη μονάρχη της χώρας- αλλά και γιατί το κόστος των εκδηλώσεων πένθους αλλά και της παύσης εργασιών για δέκα ημέρες θα κοστίσει τουλάχιστον 7 δισεκατομμύρια λίρες.

IMG 9266

To People magazine δημοσίευσε πρώτο την είδηση του θανάτου της Queen Elizabeth II.

Η ανακοίνωση του θανάτου της βρήκε τον Πρίγκιπα Harry στον αέρα να ταξιδεύει με το λίαρ τζετ, την σύζυγό του και τα παιδιά από το Μάντσεστερ στο Λονδίνο. Με μια καθυστέρηση 45 λεπτών ο Δούκας του Sussex αποφάσισε να ταξιδέψει στην Σκωτία στο εξοχικό όπου η βασίλισσα άφησε την τελευταία της πνοή. Η Meghan έμεινε πίσω με τα παιδιά.

IMG 9268

Η Μeghan άθελα της ή όχι γίνεται πάντα πρωτοσέλιδο. Φυσικά επιλέγει κορυφαία έντυπα όπως το Vanity Fair.

Ωστόσο μερίδα του βρετανικού Τύπου εναντιώθηκε με την απόφαση αυτή και θεώρησε αδικαιολόγητη την στάση της να μην συνοδεύσει τον σύζυγό της στην δύσκολη στιγμή. Με τις σχέσεις της πάντα τεταμένες -ιδιαίτερα μετά από μία τελευταία συνέντευξη στο περιοδικό Cut όπου αναμάσησε τα σχόλια περί ρατσισμού στο παλάτι (τα οποία προήλθαν πιθανότατα από τον Κάρολο και την Καμίλα) είναι απίθανο να φανταστούμε πώς θα είναι η συνεχή της παρουσία τις επόμενες ημέρες σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις σε μια οικογένεια που δεν αντέχει να την βλέπει. Και ταυτόχρονα με τον βρετανικό Τύπο να αναλύει κάθε της κίνηση.

IMG 9267

Eξώφυλλο στην ειδική έκδοση του περιοδικού People για τη μακροβιότερη μονάρχη στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε επίσης: