Πώς θα αντιδράσει ο Σάββας όταν μάθει πως ο Βαγγέλας είχε δεσμό με τη μητέρα του; Τι θα κάνει ο Τζίμης όταν καταλάβει πως η Κατερίνα έψαξε το γραφείο του, ενώ η Κικίτσα της έκανε πλάτες; Οσα θα γίνουν αυτή την εβδομάδα

Από EW Staff
07 Φεβρουαρίου, 2022 @ 08:41
HeretaMouTonPlatano5

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 20:00

Επεισόδιο 94ο:

 Η Βαλέρια επιστρατεύει όλο της το ταλέντο για να αποπροσανατολίσει τον παπά, αλλά εκείνος δεν «τσιμπάει» και το σχέδιο του Σάββα κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

HeretMouTonPlatano1

Η Αλίκη πείθει τον Τζώρτζη να συνασπιστούν, ώστε να σπάσει τα νεύρα της «γκόρτζιους», την ίδια ώρα που Τζίμης σπάει τα νεύρα του Παναγή, αφού θέλει να του δώσουν τα χωράφια με τις λευκές τρούφες ως αντάλλαγμα για τα σπίτια! Ο Ηλίας πικραίνεται πολύ όταν η Φιλίτσα αρνείται να τον ψηφίσει στις εκλογές, ενώ η Αγγέλα γλυκαίνεται απρόσμενα, όταν ο Τζίμης τη φιλάει για τις ανάγκες του… ρόλου!

HeretaMouTonPlatano2

Η Κατερίνα και ο Παναγής προσπαθούν να σβήσουν τα αρχεία από την κάμερα του Τζίμη με τη βοήθεια του Σίμου, ενώ ο παπάς μας ψάχνει μία ψήφο που κάπου… παράπεσε. Θα καταφέρει ο Σάββας να καλύψει τα ίχνη του ή θα τα κάνει πάλι μαντάρα;

HeretaMouTonPlatano3

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 20:00

Επεισόδιο 95o: 

Ο παπάς μας συνεχίζει να είναι καχύποπτος με τον Σάββα, η νίκη του, όμως, είναι γεγονός. Ο Ηλίας είναι πολύ απογοητευμένος που πρέπει να αποχωριστεί την καρέκλα του προέδρου, αλλά αποφασίζει να μην τα βάψει μαύρα και να κάνει πρόταση γάμου στη Φιλιώ.

HeretaMouTonPlatano4

Ο Σίμος κάνει μια νέα γνωριμία, που όμως η Αλίκη θα του τη βγάλει από… τη μύτη, την ώρα που η Κατερίνα συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία εναντίον του Τζίμη και κάνει έξαλλο τον Παναγή, που θέλει να ασχοληθούν, επιτέλους, με τη σχέση τους.

HeretaMouTonPlatano5

Ο Χαραλάμπης έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο του Κανέλλου, ενώ ο Θοδωρής δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το φιλί της Αγγέλας με τον Τζίμη. Τι σχεδιάζει πάλι η Μάρμω με τον Μένιο και τι θα ανακαλύψει τυχαία ο παπα-Νώντας, που θα τον κάνει να υποψιαστεί πως ο Σάββας έστησε το αποτέλεσμα των εκλογών;

HeretaMouTonPlatano6

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 20:00

Επεισόδιο 96ο:

 Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παναγή και τον Τζώρτζη, καθώς ο γκουρού του χωριού φαίνεται να ασκεί μεγάλη επιρροή στη μάνα του δασονόμου. Την ίδια ώρα, η Αλίκη παίρνει με το μέρος της τον Σίμο, εκβιάζοντάς τον πως θα αποκαλύψει στην Τούλα ότι φλερτάρει με μια… Γιώτα.

HeretaMouTonPlatano7

Ο Σάββας απολαμβάνει την προεδρική καρέκλα χωρίς να ξέρει πως ο παπάς έχει πάρει χαμπάρι την κομπίνα του με τη δεύτερη κάλπη, ενώ ο Ηλίας κάνει όνειρα για τον γάμο του με τη Φιλιώ, χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι πως εκείνη έχει τις… αμφιβολίες της.

HeretaMouTonPlatano8

Η Κατερίνα αποφασίζει να φέρει κοντά τον Τζώρτζη με τη Χρύσα, μόνο που το σχέδιό της δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο παπάς συγχίζει τη Μάρμω και καθώς της μετρά την πίεση ανακαλύπτει ένα σημάδι στο χέρι της, που του θυμίζει τη… μάνα του!

HeretaMouTonPlatano9

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 20:00

Επεισόδιο 97ο:  

 Ο Θοδωρής ζει ένα δράμα, αφού η Αγγέλα ακόμα σκέφτεται και συζητάει το φιλί που έδωσε με τον Τζίμη. Την ίδια ώρα, ο Σίμος έχει μια πολύ «προχώ» ιδέα, για να βγάλουν τα αγόρια μας λεφτά για το χωριό, κάνοντας χορευτικό σέξι κι όποιος αντέξει, μόνο που ο Κανέλλος και ο Παναγής είναι το λιγότερο απρόθυμοι.

HeretaMouTonPlatano10

Η Κατερίνα, πάλι, είναι έτοιμη να συνεργαστεί με μια wedding planner και να αρχίσει να οργανώνει βουκολικούς γάμους στον Πλάτανο μήπως και μαζέψει κι αυτή καμιά δεκάρα. Ο παπάς μπουκάρει στο σπίτι των Αργυρών, με σκοπό να βρει την πραγματική κάλπη, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη μύτη του!

HeretaMouTonPlatano11

Πώς θα αντιδράσει ο Σάββας όταν μάθει πως ο Βαγγέλας είχε δεσμό με τη μητέρα του; Τι θα κάνει ο Τζίμης όταν καταλάβει πως η Κατερίνα έψαξε το γραφείο του, ενώ η Κικίτσα της έκανε πλάτες;

HeretaMouTonPlatano12

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 20:00

Επεισόδιο 98ο: 

 Ο Σάββας αποφασίζει να ψάξει να βρει αν είναι γιος του Βαγγέλα, όπως υποψιάζεται. Η Μάρμω, απ’ την άλλη, υποψιάζεται πως η ξινίλα του παπα-Νώντα οφείλεται σε… κληρονομικούς παράγοντες και είναι αποφασισμένη να κάνει κι εκείνη την έρευνά της για να το επιβεβαιώσει.

HeretaMouTonPlatano13

Ο Σίμος προσπαθεί να πείσει τον Παναγή και τον Κανέλλο να τα δώσουν όλα επί σκηνής, αφού αυτός φαίνεται να είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλουν λεφτά. Θα τα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας το σχέδιό τους χωρίς να το μάθει κανείς στο χωριό; Ο Ηλίας ετοιμάζεται για γάμους και χαρές, η Φιλιώ, από την άλλη, μόνο χαρούμενη δεν φαίνεται.

HeretaMouTonPlatano14

Την ίδια ώρα, ο Τζίμης ετοιμάζει ρομαντικό δείπνο για την Κική. Η Τούλα είναι σίγουρη πως ο Σίμος την απατάει και παίρνει την Κατερίνα και τη Χρύσα μαζί της σε αποστολή… παρακολούθησης, μόνο που αυτό που θα ανακαλύψουν τελικά δεν θα έχει καμιά σχέση με αυτό που υποψιάζονται!

HeretaMouTonPlatano15

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Σκηνοθέτες μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης-Αντώνης Σωτηρόπουλος

Σενάριο: Αντώνης Χαϊμαλίδης, Ελπίδα Γκρίλλα, Κατερίνα Μαυρίκη, Ζαχαρίας Σωτηρίου, Ευγενία Παπαδοπούλου, Αγγελος Χασάπογλου, Βιβή Νικολοπούλου

Επιμέλεια σεναρίου: Ντίνα Κάσσου

Πλοκή: Μαντώ Αρβανίτη

Σκαλέτα: Στέλλα Καραμπακάκη

Εκτέλεση παραγωγής: Ι. Κ. Κινηματογραφικές & Τηλεοπτικές Παραγωγές Α.Ε.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς (Μένιος), Τάσος Κωστής (Χαραλάμπης), Πηνελόπη Πλάκα (Κατερίνα), Θοδωρής Φραντζέσκος (Παναγής), Θανάσης Κουρλαμπάς (Ηλίας), Θεοδώρα Σιάρκου (Φιλιώ), Φώτης Σεργουλόπουλος (Σάββας), Βαλέρια Κουρούπη (Βαλέρια), Μάριος Δερβιτσιώτης (Νώντας), Τζένη Διαγούπη (Καλλιόπη), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Κική), Πηνελόπη Πιτσούλη (Μάρμω), Γιάννης Μόρτζος (Βαγγέλας), Δήμητρα Στογιάννη (Αγγέλα), Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος (Τζώρτζης), Γιωργής Τσουρής (Θοδωρής), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Τζίμης), Τζένη Κάρνου (Χρύσα), Χριστίνα Μαθιουλάκη (Αλίκη), Μιχάλης Μιχαλακίδης (Κανέλλος), Αντώνης Στάμος (Σίμος), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Τούλα)

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: