Από Δευτέρα 14 έως Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, στις 20:00

Από EW Staff
14 Φεβρουαρίου, 2022 @ 09:10
xereta10

Οι Αργυροί καταστρώνουν σχέδιο για να κάνουν τεστ DNA και να πάρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν για τον Βαγγέλα. Η Μάρμω είναι σχεδόν σίγουρη πως η μάνα του παπά είναι η χαμένη της κόρη και δεν αισθάνεται καθόλου καλά.

xereta1

Η Φιλιώ παρατάει τον Ηλία σύξυλο την ώρα του γάμου και φεύγει αφήνοντάς τους όλους άφωνους. Η Κική φέρεται περίεργα και της Χρύσας της μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά πως η μάνα της κάτι… μαγειρεύει.

xereta2

 Ο Ηλίας πνέει μένεα μετά την ακύρωση του γάμου. Η Χρύσα και ο Τζώρτζης έρχονται πιο κοντά, το ίδιο και ο Τζίμης με την Κική, μόνο που τους παίρνει χαμπάρι ο Σίμος.

xereta3

Ο Σίμος με τον Παναγή εκβιάζουν τον Τζίμη πως θα αποκαλύψουν στη Χρύσα το νταραβέρι του με τη μάνα της, αν δεν τους δώσει πίσω το σπίτι της Φιλιώς, κι εκείνος λυγίζει.

xereta4

Ο Σίμος συνεχίζει να κάνει «παιχνίδι» με τη Γιώτα, νομίζοντας πως η Τούλα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

xereta5

Οι ίντριγκες και οι παρεξηγήσεις καλά κρατούν στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα απολαύσετε από τη Δευτέρα 14 έως και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, στις 20:00.

xereta6

Ημερομηνία μετάδοσης:  Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 20:00

Επεισόδιο 99ο

xereta7

Τα «τρελά αγόρια» του Πλατάνου πετάνε τα ρούχα τους για καλό σκοπό, αναστατώνοντας τον γυναικείο πληθυσμό αλλά και την Τούλα, που η ζήλια της για τον Σίμο χτυπάει κόκκινο… Κόκκινο χτυπάει και το ενδιαφέρον της Χρύσας για τον Κανέλλο, αφού έχει εντυπωσιαστεί από τη… σέξι πλευρά του και του δίνει ένα παθιασμένο φιλί!

xereta8

Οι Αργυροί καταστρώνουν σχέδιο για να κάνουν τεστ DNA και να πάρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν για τον Βαγγέλα, την ώρα που ο Λουκουμάκης βρίσκεται πάλι στα πατώματα εξαιτίας της Αγγέλας. Η Μάρμω είναι σχεδόν σίγουρη πως η μάνα του παπά είναι η χαμένη της κόρη και δεν αισθάνεται καθόλου καλά. Καθόλου καλά δεν αισθάνεται και η Φιλιώ, όμως, αφού έχει φτάσει στο Δημαρχείο και νιώθει σαν πουλάκι σε κλουβί. Θα ανοίξει την πόρτα να πετάξει μακριά ή θα χορέψει τον χορό του Ησαΐα με τον αγαπημένο της μπακάλη;

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 20:00

Επεισόδιο 100ό

xereta10

 Η Φιλιώ παρατάει τον Ηλία σύξυλο την ώρα του γάμου και φεύγει αφήνοντάς τους όλους άφωνους. Το δυσάρεστο γεγονός διαδίδεται γρήγορα στο χωριό και όλοι ψάχνουν τη νύφη που… το έσκασε.

Ο Παναγής κατηγορεί τον Τζώρτζη πως φούσκωσε τα μυαλά της μάνας του και γίνονται μπίλιες, αλλά και ο Θοδωρής με την Αγγέλα τσακώνονται άσχημα με αφορμή τη στάση τής παρ’ ολίγον νύφης. Η Κική φέρεται περίεργα και της Χρύσας της μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά πως η μάνα της κάτι… μαγειρεύει.

xereta9

Ο Παναγής κατηγορεί τον Τζώρτζη πως φούσκωσε τα μυαλά της μάνας του και γίνονται μπίλιες, αλλά και ο Θοδωρής με την Αγγέλα τσακώνονται άσχημα με αφορμή τη στάση τής παρ’ ολίγον νύφης. Η Κική φέρεται περίεργα και της Χρύσας της μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά πως η μάνα της κάτι… μαγειρεύει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 20:00

Επεισόδιο 101ο

 Ο Ηλίας πνέει μένεα μετά την ακύρωση του γάμου, την ώρα που η Φιλιώ είναι απαρηγόρητη, μιας και δεν την καταλαβαίνει… σχεδόν κανείς. Ο Κανέλλος, πάλι, είναι λίγο αλλού μετά το φιλί του με τη Χρύσα, ενώ η Αλίκη έχει αρχίσει να τα «παίρνει στο κρανίο» με τη συμπεριφορά του.

xereta11

Η Μάρμω στέλνει την Αγγέλα σε ειδική αποστολή με τον παπά, αλλά ο Θοδωρής την παρακολουθεί και το πράμα πάει… όλο λάθος. Η Τούλα αποφασίζει να μην πει τίποτα στον Σίμο για το μήνυμα της Γιώτας και σφυρίζει αδιάφορα, με στόχο να βρει περισσότερες αποδείξεις. Η Χρύσα και ο Τζώρτζης έρχονται πιο κοντά, το ίδιο και ο Τζίμης με την Κική, μόνο που τους παίρνει χαμπάρι ο Σίμος.

Ο Ηλίας, πάνω στην απογοήτευσή του, αποφασίζει να δώσει στη Βαλέρια το φιλί που φαίνεται πως λαχταράει τόσο καιρό, αλλά η αντίδρασή της θα τον εκπλήξει… δυσάρεστα!

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 20:00

Επεισόδιο 102ο

 Η wedding planner από την Αθήνα είναι εξαιρετικά αισιόδοξη και πιστεύει ότι θα κάνουν μεγάλο σουξέ με τους γάμους στον Πλάτανο. Το μόνο που μένει είναι να γνωρίσει τον «καλοκάγαθο» παπά του χωριού, που θα φέρει τα ζευγάρια εις γάμου κοινωνίαν.

Ο Σίμος με τον Παναγή εκβιάζουν τον Τζίμη πως θα αποκαλύψουν στη Χρύσα το νταραβέρι του με τη μάνα της, αν δεν τους δώσει πίσω το σπίτι της Φιλιώς, κι εκείνος λυγίζει. Ο Ηλίας το φυσάει και δεν κρυώνει που μέχρι και η Βαλέρια του το παίζει δύσκολη, την ώρα που ο Μένιος σχεδιάζει σπέσιαλ φωτογράφιση για τους άντρες του χωριού.

xereta12

Ο Θοδωρής είναι σίγουρος πως η Αγγέλα έχει φετίχ με τα ράσα και τραβάει τα μαλλιά του, ενώ η Κατερίνα ετοιμάζεται -τάχα μου δήθεν- για βραδινή έξοδο με την Κική… Τι σχεδιάζει να κάνει η Κική στην πραγματικότητα;

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 20:00

Επεισόδιο 103ο

Οι ίντριγκες και οι παρεξηγήσεις καλά κρατούν στον Πλάτανο, με την Κατερίνα να κάνει πλάτες στην Κική και τον Τζίμη και τον Παναγή να είναι πυρ και μανία, αφού είναι σίγουρος πως κάτι του κρύβει η γιατρέσσα της καρδιάς του…

xereta14

Ο Σίμος συνεχίζει να κάνει «παιχνίδι» με τη Γιώτα νομίζοντας πως η Τούλα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, ενώ η Βαλέρια κοιμάται κι ονειρεύεται τον μπακάλη μας. Ο Μένιος, ο Χαραλάμπης και ο Ηλίας κάνουν φωτογράφιση σέξι κι όποιος αντέξει και ο πρώτος που φαίνεται να μην… αντέχει είναι ο παπάς, που τους πιάνει επ’ αυτοφώρω και τα «παίρνει στο κρανίο». Ο Θοδωρής είναι απαρηγόρητος, αφού πιστεύει πως η Αγγέλα δεν τον θέλει πια, ενώ η Φιλιώ πιστεύει πως ο Ηλίας θέλει τη Βαλέρια! Πώς θα αντιδράσει η Μάρμω, όταν ακούσει για πρώτη φορά τη φωνή της κόρης της στο τηλέφωνο;

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: