Το πολυαναμενόμενο φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου.

Από EW Staff
17 Αυγούστου, 2021 @ 10:30

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε ένα βίντεο, που μας μεταφέρει στα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου φιλμ “Candyman“, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Αυγούστου.

Το Candyman βασίζεται στο ομότιτλο φιλμ του 1992, που γράφτηκε από τον Bernard Rose και τη σύντομη ιστορία “The Forbidden” του Clive Barker. Εκτελεστικοί παραγωγοί της νέας ταινίας είναι οι David Kern, Aaron L. Gilbert και Jason Cloth. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Jordan Peele παρουσιάζει μια νέα εικόνα για τον αστικό μύθο του Candyman και ο Nia DaCosta (Little Woods) σκηνοθετεί αυτή τη σύγχρονη εκδοχή. 

Από όσο θυμούνται οι κάτοικοι της γειτονιάς Cabrini-Green του Σικάγου, κυκλοφορούσε ένας υπερφυσικός δολοφόνος με ένα γάντζο για το χέρι, που εμφανιζόταν σε εκείνους που τολμούσαν να επαναλάβουν το όνομά του πέντε φορές στον καθρέφτη.

Η καινούρια ταινία μας μεταφέρει δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης. Ο εικαστικός Anthony McCoy (Yahya Abdul-Mateen II; Watchmen, Us) και η σύντροφός του, διευθύντρια της γκαλερί Brianna Cartwright (Teyonah Parris; If Beale Street Could Talk, WandaVision), μετακομίζουν σε ένα πολυτελές συγκρότημα στην Cabrini. Με την καριέρα ζωγραφικής του Anthony να βρίσκεται στα πρόθυρα της κρίσης, ο άντρας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη φρικτή φύση της αληθινής ιστορίας πίσω από τον Candyman.

H ταινία Candyman έχει λάβει βαθμολογία R, εξαιτίας της αιματηρής βίας και της γλώσσας και περιλαμβάνει κάποιες σεξουαλικές αναφορές.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/k-mp2j0PeeI

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: