Νέα ανθολογική σειρά τρόμου, πολλά υποσχόμενη.

Από EW Staff
03 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 20:00

Η νέα ανθολογία τρόμου “Cabinet of Curiosities” του κορυφαίου Μεξικάνου σκηνοθέτη και παραγωγού Guillermo del Toro,  ξεκίνησε γυρίσματα στο Τορόντο, ενώ την ίδια στιγμή ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα του καστ, των σεναριογράφων και των σκηνοθετών. Ο ίδιος ο Del Toro είναι δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός του συναρπαστικού αυτού εγχειρήματος.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν στη σειρά, συναντούμε τον βραβευμένο με Όσκαρ F. Murray Abraham, τον Andrew Lincoln (The Walking Dead), τον Ben Barnes και τον Tim Blake Nelson. Επιπλέον θα δούμε τους Elpidia Carrillo, Essie Davis, Hannah Galway, Crispin Glover, Demetrius Grosse, David Hewlett, Luke Roberts, Sebastian Roché, Glynn Turman και Peter Weller.

Μεταξύ των σκηνοθετών, υπάρχουν γνωστά ονόματα όπως οι Panos Cosmatos, Vincenzo Natali και Catherine Hardwicke, ενώ η ομάδα των σεναριογράφων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τους Haley Z. Boston, Regina Corrado και David S. Goyer.

Όλες οι ιστορίες του ”Cabinet of Curiosities” – που προηγουμένως είχε τον τίτλο ”Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight”, έχουν άμεση σχέση με το είδος του τρόμου. Πρόκειται για 8 μακάβριες, γοτθικές αλλά και μαγικές ιστορίες, των οποίων όλοι οι σεναριογράφοι, ηθοποιοί και σκηνοθέτες, έχουν επιλεχθεί προσωπικά από τον ίδιο τον del Toro. Μαζί με τον J. Miles Dale, έχουν αναλάβει και την παραγωγή. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί ξανά στη βραβευμένη ταινία ”The Shape of Water”, το 2017.

Αναμένουμε από το Netflix την επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: