Το δίκτυο θα ετοιμάσει μια ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός, ενώ θα ακολουθήσει και μια σειρά άνιμε.

Από EW Staff
28 Μαρτίου, 2021 @ 14:40

Yπέροχα πράγματα καταφτάνουν το επόμενο διάστημα στο Netflix, αφού το δίκτυο εξασφάλισε τα δικαιώματα του κόμικ BRZRKR της BOOM! Studios, που αποτελεί δημιουργία του γνωστού ηθοποιού Κιάνου Ριβς.

Το Netflix θα ετοιμάσει μια ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός, ενώ θα ακολουθήσει και μια σειρά άνιμε. Ο Ριβς έφτιαξε το κόμικ με τη βοήθεια των Ματ Κιντ, Ρον Γκάρνεϊ, Μπιλ Κράμπτρι, Κλεμ Ρόμπινς και Ραφαέλ Γκραμπά και ανυπομονούμε να δούμε το αποτέλεσμα.

BRZRKR

Το BRZRKR βασίζεται σε μια ιδέα που ο Ριβς δούλευε για πολλά χρόνια και αποτελεί ένα άγριο έπος για τις μάχες 80.000 χρόνων ενός αθάνατου πολεμιστή στο πέρασμα των αιώνων. Ο χαρακτήρας, που είναι γνωστός “Β”, είναι μισός θνητός και μισός θεός, καταραμένος και αναγκάζεται να ζει μέσα στη βία… ακόμη και εις βάρος της ψυχικής του υγείας. Ο “Β”, αφού περιπλανήθηκε στη Γη για αιώνες, κατάφερε τελικά να βρει καταφύγιο στην υπηρεσία της αμερικανικής κυβέρνησης, δίνοντας επικίνδυνες μάχες. Σε αντάλλαγμα, θα του δοθεί το μόνο πράγμα που επιθυμούσε ποτέ: την αλήθεια για την ατέρμονη, βουτηγμένη στο αίμα ύπαρξή του, αλλά και ο τρόπος για να βάλει ένα τέλος.

Η σειρά άνιμε θα επεκτείνει περαιτέρω το σύμπαν του BRZRKR με την εξερεύνηση διαφορετικών στοιχείων της ιστορίας. Στη σειρά, ο Ριβς θα επιστρέψει στον ρόλο του και θα χαρίσει τη φωνή του στον χαρακτήρα.

Σύντομα θα σας μεταφέρουμε περισσότερες σχετικές πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης: