Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα στις 24 Νοεμβρίου.

Από EW Staff
15 Οκτωβρίου, 2021 @ 16:10

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του “Bruised”, του επερχόμενου δράματος μικτών πολεμικών τεχνών, με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Oscar Halle Berry, στο επίσης μεγάλου μήκους σκηνοθετικό ντεμπούτο της.

Το βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω μαζί με την αφίσα, παρουσιάζει ένα ατιμασμένο πρώην αστέρι των μικτών πολεμικών τεχνών, η οποία αρπάζει τώρα μια ακόμα ευκαιρία για τη λύτρωση της με τον ερχομό του γιου της που εγκατέλειψε πριν από χρόνια. Τώρα, εξαρτάται από την ίδια να αγωνιστεί με τον τρόπο της για να διεκδικήσει τη δύναμη που είχε κάποτε, μέσα και έξω από το ρινγκ.

“Η Jackie Justice είναι μία μαχητής μικτών πολεμικών τεχνών που εγκαταλείπει το άθλημα ντροπιασμένη”, γράφει η επίσημη σύνοψη. “Χωρίς καμία τύχη και σιγοβράζοντας από οργή και μετάνοια, μερικά χρόνια μετά τον αγώνα, παρασύρεται σε έναν σκληρό αγώνα από το μάνατζερ και φίλο της Desi και τραβάει την προσοχή ενός διοργανωτή του είδους, ο οποίος ύστερα υπόσχεται στην Jackie μια επιστροφή στο ρινγκ. Αλλά ο δρόμος προς τη λύτρωση παίρνει απροσδόκητα προσωπικό χαρακτήρα, όταν ο Manny – ο γιος που εγκατέλειψε ως βρέφος – εμφανίζεται μια μέρα στο κατώφλι της”.

Σε σκηνοθεσία της ηθοποιού (και πλέον και σκηνοθέτιδος) Halle Berry, από ένα σενάριο της Michelle Rosenfarb. Στο πλάι της καθιερωμένης ηθοποιού βρίσκονται οι Adrian Lenox, Danny Boyd, Shamier Anderson (“Awake”), Adan Canto (“Designated Survivor”), Sheila Atim (“The Pale Horse”), Stephen McKinley Henderson (“Dune”), και η πρωταθλήτρια του UFC Valentina Shevchenko. Οι χορογραφίες της μάχης έγιναν από την ομάδα που οργάνωσε το αντίστοιχο κομμάτι στο franchise των ταινιών του John Wick.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: