Από EW Staff
17 Φεβρουαρίου, 2023 @ 09:37
IMG 1475

Μία συγκινητική ανάρτηση δημοσίευσε πριν λίγες ώρες η Demi Moore για την ασθένεια του Bruce Willis στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Η οικογένειά μας ήθελε να ξεκινήσει εκφράζοντας τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για την απίστευτη έκρηξη αγάπης, υποστήριξης και υπέροχων ιστοριών που λάβαμε όλοι από τότε που μοιραστήκαμε την αρχική διάγνωση του Bruce. Στο πνεύμα αυτού, θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και φίλο, καθώς τώρα έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση του τι βιώνει.

IMG 1476

Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση αφασίας του Bruce την άνοιξη του 2022, η κατάσταση του Bruce έχει προχωρήσει και τώρα έχουμε μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις στην επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της ασθένειας που αντιμετωπίζει ο Bruce. Αν και αυτό είναι επώδυνο, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια ξεκάθαρη διάγνωση.

Για να διαβάσετε την πλήρη δήλωσή μας και να μάθετε περισσότερα για αυτήν την ασθένεια, μεταβείτε στον σύνδεσμο στο βιογραφικό μας» έγραψε η Demi Moore στην ανάρτησή της. Ο Willis πλέον αποχωρεί από την υποκριτική αφού δεν μπορεί να θυμηθεί καν τα λόγια στις ταινίες που έκανε γυρίσματα ενώ δεν θυμάται πρόσωπα και καταστάσεις. Ο διάσημος ηθοποιός είναι μόλις 63 ετών.

Διαβάστε επίσης: