Όλες οι στάσεις του συγκεκριμένου αυτοκινητόδρομου έχουν τα ονόματα μεγάλων σταρ.

Από EW Staff
29 Ιουλίου, 2021 @ 19:38

Το χαρακτηριστικό, για το οποίο φημίζεται ο αυτοκινητόδρομος του New Jersey δεν είναι άλλο από τα spots για ξεκούραση, που έχει στις πλαϊνές λωρίδες. Και αυτό, γιατί όλες τους έχουν τα ονόματα των μεγαλύτερων σταρ ως φόρο τιμής στην προσφορά τους, στον τομέα της ψυχαγωγίας όλα αυτά τα χρόνια.

Κι ενώ όλοι θα ήθελαν να γίνουν “στάση” του New Jersey Turnpike, υπάρχει κάποιος, που αρνήθηκε τον “φόρο τιμής” στο όνομά του.

“Ο Bruce Springsteen αρνήθηκε -πολύ ευγενικά- να δώσει το όνομά του σε μία στάση”, είπε η εκπρόσωπος τύπου, Natasha Alagarasan.

Παρόλα αυτά, είναι ήδη πολλές οι διασημότητες, που έχουν συμφωνήσει να δώσουν το όνομά τους σε fast-food, βενζινάδικα, μαγαζιά με μικροπράγματα κλπ.

Ανάμεσά τους οι James Gandolfini, Whitney Houston, Jon Bon Jovi, Judy Blume, Celia Cruz, Frank Sinatra, Toni Morrison κ.α.

Εκτός από την επιγραφή με το όνομά τους, κάθε χώρος θα έχει μία αφίσα σχεδιασμένη αποκλειστικά από τον αρχιτέκτονα Michael Graves και θα περιλαμβάνει πληροφορίες για τη ζωή τους και τα επιτεύγματά τους.

“Χιλιάδες οδηγοί περνάνε από το New Jersey καθημερινά. Αυτοί οι χώροι θα έχουν μία ταυτότητα έτσι. Θα συνδέουν το New Jersey με τον πολιτισμό, τις τέχνες, τη διασκέδαση και τον αθλητισμό”, εξήγησε η Diane Scaccetti-Gutierrez, η οποία επιβλέπει το project.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις στάσεις:

Montvale: James Gandolfini Service Area
Brookdale North: Larry Doby Service Area
Brookdale South: Connie Chung Service Area
Vauxhall: Whitney Houston Service Area
Cheesequake: Jon Bon Jovi Service Area
Monmouth: Judy Blume Service Area
Forked River: Celia Cruz Service Area
Atlantic: Frank Sinatra Service Area
Ocean View: Toni Morrison Service Area

Διαβάστε επίσης: