Όλα τα σπουδαία κάποτε τελειώνουν...

Από EW Staff
23 Μαΐου, 2021 @ 02:07

Δύσκολος ο αποχωρισμός ειδικά όταν πρόκειται για μια σειρά που σε έκανε να γελάσεις και να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου.

Το Brooklyn Nine-Nine ετοιμάζεται να μας πει οριστικό αντίο στις 12 Αυγούστου του 2021 και το δίκτυο NBC κυκλοφόρησε το trailer των τελευταίων επεισοδίων.

O όγδοος κύκλος θα κυκλοφορήσει μόνο με 10 επεισόδια αλλά ο Goor είναι απόλυτα ικανοποιημένος που τους δίνεται η ευκαιρία να ολοκληρώσουν την ιστορία.

Αναφορικά με το σενάριο του τελευταίου κύκλου, γράφτηκε από την αρχή μετά τα γεγονότα της δολοφονίας του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ. Αυτό σημαίνει, ότι η σειρά μέσα από το έξυπνο σενάριο και πρωτότυπο χιούμορ της, θα περάσει ακόμα μία φορά το δικό της μήνυμα για τον ρατσισμό και την αστυνομική βία, κι όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός Terry Crews, αυτό που θα δει ο κόσμος στην τελευταία σεζόν θα είναι συγκλονιστικό.

Brooklyn Nine-Nine

Η βραβευμένη κωμική σειρά δημιουργήθηκε από τους Dan Goor και Michael Schur. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους απολαύσαμε τους Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Chelsea Peretti, Andre Braugher, Dirk Blocker και Joel McKinnon Miller.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πρώτες έξι σεζόν της σειράς Brooklyn Nine-Nine είναι διαθέσιμες και στο ελληνικό Netflix.

Διαβάστε επίσης: