«Περήφανη μαμά!»

Από EW Staff
07 Ιουνίου, 2021 @ 17:00

Η κόρη της Brooke Shields πήγε στον χορό αποφοίτησης του σχολείου της και όπως φαίνεται δεν ήταν μόνο για εκείνη μία ξεχωριστή στιγμή. Ο λόγος για τη μητέρα της, που μάλιστα φρόντισε να απαθανατίσει τη στιγμή και να τη μοιραστεί με τους θαυμαστές της στο Instagram.

Δεν ήταν βέβαια μόνο η αποφοίτηση της κόρης της, που τη συγκίνησε, αλλά και το γεγονός ότι σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να τη δει να φοράει το φόρεμα, με το οποίο είχε εμφανιστεί και η ίδια στις Χρυσές Σφαίρες το 1998. Η κόρη της, Rowan έδειχνε εκπληκτική μέσα στο μακρύ κόκκινο φόρεμα της μητέρας της και η ηθοποιός δεν άντεξε να μην σχολιάσει στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Περήφανη μαμά!».

Η Brooke Shields έγραψε ακόμα: «Νόμιζα πως ήταν μία ξεχωριστή ημέρα για εμένα, όταν ήμουν υποψήφια για μία Χρυσή Σφαίρα, αλλά τίποτα δε με είχε προετοιμάσει για να δω την κόρη μου να το φοράει στον χορό του σχολείου της».

Βέβαια, τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους χρήστες να εκφράζουν τον θαυμασμό τους και για τις δύο γυναίκες. Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι, που ήταν παρόντες στην τελετή βράβευσης και θυμήθηκαν πόσο λαμπερή ήταν η ηθοποιός. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η Debra Messing, η οποία σχολίασε: «Ω, Θεέ μου! Αυτό είναι τόσο υπέροχο! Σε θυμάμαι με εκείνη την τουαλέτα εκείνη την νύχτα. Και τώρα η πανέμορφη κόρη σου καλείται να φτιάξει τις δικές της αναμνήσεις φορώντας την». 

Διαβάστε επίσης: