Υπέγραψε ήδη συμβόλαιο με μεγάλη εκδοτική εταιρεία.

Από EW Staff
22 Φεβρουαρίου, 2022 @ 14:15
BritneySpears Photo: Shutterstock

Ο κόσμος έχει δει πολλά από τη ζωή της Britney Spears, από τη μάχη για την κηδεμονία της μέχρι την κατάρρευσή της. Αλλά η κουρτίνα πρόκειται επιτέλους να ανοίξει και να μάθουμε όλη την ιστορία.

 Η Britney Spears, έχει κλείσει σύμφωνα με πληροφορίες, συμφωνία με την Simon & Shuster για την έκδοση αυτοβιογραφίας για την καριέρα της, καθώς και για την προσωπική της ζωή -συμπεριλαμβανομένης και της σχέσης με την οικογένειά της. Η αμοιβή της για τα μεμουάρ της ανέρχεται στο ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τον Ιανουάριο, η Spears επέκρινε την αυτοβιογραφία της αδελφής της Jamie Lynn Spears, η οποία περιείχε λεπτομέρειες από την προσωπική τους ζωή όταν μεγάλωναν. Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, κατηγόρησε την αδελφή της ότι δεν ήταν πολύ κοντά της όταν μεγάλωναν.

“Οπότε γιατί αναφέρεται σε εμένα, εκτός αν θέλει να πουλήσει ένα βιβλίο εις βάρος μου;”, αναρωτήθηκε. “Ποτέ δεν χρειάστηκε να δουλέψει για τίποτα. Τα πάντα της τα έδιναν πάντα !!!! Το τελευταίο πράγμα που θα έκανα ποτέ είναι να ζηλέψω τη ζωή της !!! Οπότε ναι, όντως μου κατέστρεψαν τα όνειρα”.

Η ανάρτησή της στο Instagram:

Έλαβα αυτό το γράμμα πριν από μήνες … Μια πρόσκληση να μοιραστώ την ιστορία μου … Κολακεύτηκα αμέσως και τότε δεν ήμουν ούτε κατά διάνοια στο στάδιο της θεραπείας που βρίσκομαι τώρα … Νούμερο 1 – Είμαι ευγνώμων που η ιστορία μου αναγνωρίστηκε 🙏 !!! Εξαιτίας της επιστολής ✉️, ένιωσα ότι με άκουσαν και ότι είχα σημασία για πρώτη φορά στη ζωή μου !!! Σε έναν κόσμο 🌎 όπου η ίδια σου η οικογένεια στρέφεται εναντίον σου, είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις ανθρώπους που το καταλαβαίνουν και δείχνουν ενσυναίσθηση 🤷♀️🙄 !!!! Και πάλι, δεν είμαι εδώ για να γίνω θύμα αν και είμαι η πρώτη που παραδέχομαι ότι είμαι αρκετά μπερδεμένη από όλα αυτά … Θέλω να βοηθήσω και άλλους σε ευάλωτες καταστάσεις, να πάρω τη ζωή από τα μαλλιά και να είμαι γενναία 💪 !!! Μακάρι να ήμουν … Ήμουν τόσο φοβισμένη και τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να κάνει η ίδια σου η οικογένεια αυτό που μου έκαναν … Είμαι τυχερή που έχω έναν μικρό κύκλο αξιολάτρευτων φίλων στους οποίους μπορώ να βασίζομαι … Εν τω μεταξύ ευχαριστώ το Κογκρέσο που με κάλεσε στον Λευκό Οίκο …

Η Jamie Lynn Spears, από την πλευρά της, αντέδρασε σε συνέντευξή της στο Good Morning America και είπε ότι οι επικρίσεις της Britney δεν ήταν απολύτως αληθείς.

Φαίνεται ότι τώρα ήρθε η ώρα για την Britney να πει τη δική της ιστορία. Και ποιος ξέρει; Ίσως μας πει αν θα έχουμε και συνέχεια του Crossroads.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: