Από EW Staff
30 Αυγούστου, 2022 @ 01:56
Το YouTube χρησιμοποίησε η Britney για να πει την αλήθεια με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Η Βritney παρότι παντρεύτηκε και κυκλοφόρησε νέο τραγούδι με τον Elton John φαίνεται ότι δεν μπορεί εύκολα να γυρίσει σελίδα και να ξεχάσει το καθεστώς κηδεμονίας στο οποίο βρισκόταν για 15 χρόνια. Κατά την διάρκεια δεν είχε στην διάθεση της εξομολογείται ούτε ένα δολάριο, οι γονείς της την αποκαλούσαν διαρκώς “χοντρή” για τα έξτρα κιλά που είχε πάρει αλλά και την πίεση που δεχόταν από τους γονείς της να κάνει ζωντανές εμφανίσεις οι οποίες τους απέφεραν εκατομμύρια.


Εξομολόγηση-σοκ στο YouTube ανέβασε η Britney! Γρήγορα την κατέβασε αλλά το ηχητικό ντοκουμέντο έμεινε στην πλατφόρμα συγκεντρώνοντας χιλιάδες θεάσεις μέσα σε λίγες ώρες.

Η Spears ξεκινάει την εξομολόγηση λέγοντας ότι το βρίσκει πιο ντόμπρο να μιλήσει απεύθειας στους θαυμαστές της από το να πάρει εκατομμύρια δολάρια ως αμοιβή για να κάτσει να πει τα εσώψυχά της στον καναπέ της Oprah Winfrey. Η ποπ σταρ παραθέτει διάφορα γεγονότα κατά τα οποία οι γονείς της την επιτηρούσαν ακόμα και όταν έκανε μπάνιο ενώ την ίδια στιγμή την ωθούσαν να δουλεύει 7 ημέρες την εβδομάδα. Επισημαίνει πόσο την βοήθησε το κίνημα #freebritney να απελευθερωθεί ενώ η μητέρα της και η αδερφή της έδειχναν να απολαμβάνουν να την βλέπουν μέσα στη “χρυσή φυλακή” μέσα στην οποία την είχαν αιχμαλωτίσει. Η διάσημη τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι τελικά ένας φίλος της την βοήθησε βρίσκοντας της έναν δικηγόρο ο οποίος εργάστηκε σιωπηλά για την απελευθερωσή της.

IMG 9169

O γάμος της με τον Sam Asghari ήταν μία από τις ελάχιστες ευτυχισμένες στιγμές των τελευταίων χρόνων.

Οι γονείς μου με έκαναν να αισθάνομαι σαν “μηχανή χρήματος” -αποκαλύπτει η ίδια στο Youtube – και με τρόμαζαν διαρκώς με απίθανες τιμωρίες. Μου έπαιρναν το κινητό. Δεν έβλεπα τα παιδιά μου. Μου είχαν απαγορεύσει να δίνω συνεντεύξεις. Ο πόνος που μου προκάλεσε η οικογένεια μου με το να με απομονώσει σε τέτοιο βαθμό είναι κάτι που δεν το χωράει το μυαλό μου. Ακόμα και σήμερα, μετά από τόση μοναξιά που έζησα, κάποιες φορές αισθάνομαι μόνη. Θέλω να το ακούσουν άνθρωποι που αισθάνονται έτσι και να καταλάβουν ότι δεν είναι οι μόνοι!”.

IMG 9172 1

Oι fans της Britney στο YouTube δημιούργησαν αμέτρητα αντίγραφα της εξομολόγησης με εύφανταστα εξώφυλλα.

Διαβάστε επίσης: