Από EW Staff
30 Ιανουαρίου, 2023 @ 18:38
IMG 1267

H Britney Spears εξήγησε γιατί διέγραψε προσωρινά τον λογαριασμό της στο Instagram και αναφέρθηκε σε άλλα πρόσφατα περιστατικά που απασχόλησαν τα μέσα ενημέρωσης.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Britney Spears απενεργοποίησε χωρίς εξήγηση τον λογαριασμό της στο Instagram, μία κίνηση που έκανε τους θαυμαστές της να ανησυχήσουν τόσο ώστε επικοινώνησαν με τις αστυνομικές αρχές για να ελέγξουν την κατάστασή της.

IMG 1264

Ωστόσο, όπως εξήγησε σε μία σειρά από tweets που έγραψε αυτό το Σαββατοκύριακο, διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram λόγω των σχολίων που δεχόταν στις αναρτήσεις της.

«Έκλεισα το Instagram μου επειδή υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι που έλεγαν ότι έμοιαζα με ηλίθια που χόρευε και ότι φαινόμουν τρελή. Ειλικρινά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα αλλά με ενοχλούσε να βλέπω ανθρώπους να μιλούν ελεύθερα γι’ αυτό στην τηλεόραση… Ναι, με πλήγωσε», ανέφερε.

«Είμαι ευαίσθητη και ειλικρινά θα προτιμούσα να κάνω ένα διάλειμμα και να κάνω τη δίαιτα μου με παγωτό ούτως ή άλλως. Ξέρω ότι και εγώ νόμιζα ότι ήταν ένα αστείο, αλλά δεν είναι, παραδόξως!», πρόσθεσε.

IMG 1266

Μετά την προσωρινή απόσυρση της από το Instagram και την επακόλουθη επίσκεψη της αστυνομίας στο σπίτι της, η Britney Spears επέκρινε τον υπερβάλλοντα ζήλο των θαυμαστών της και δήλωσε ότι «η ιδιωτική ζωή της παραβιάστηκε» μία δήλωση που επανέλαβε και αυτή τη φορά.

«Έχω σοκαριστεί πάρα πολύ που όταν κατέβασα το Instagram μου οι θαυμαστές μου ανησύχησαν και έστειλαν τους αστυνομικούς στο σπίτι μου. Ήταν πραγματικά αναίτιο. Λατρεύω τους θαυμαστές μου, αλλά εκείνοι που το έκαναν αυτό δεν είναι πραγματικοί θαυμαστές και ειλικρινά ένιωσα ότι ήταν ένας τρόπος να με κάνουν να φαίνομαι κακή!», έγραψε.

IMG 1265 1

Διαβάστε επίσης: