Οι δημιουργοί του "The OA" ετοιμάζουν και πάλι κάτι δυνατό.

Από EW Staff
16 Αυγούστου, 2021 @ 09:00

Οι δημιουργοί του “The OA” που δυστυχώς ακυρώθηκε από το Netflix, Brit Marling και Zal Batmanglij, ετοιμάζουν μια νέα τηλεοπτική σειρά μυστηρίου για το δίκτυο FX, η οποία θα έχει τίτλο “Retreat“.

H Marling θα έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όπου θα υποδυθεί μια ντετέκτιβ που προσπαθεί να λύσει μια υπόθεση φόνου.

Το FX έδωσε περισσότερες πληροφορίες σε δελτίο τύπου: 
“Το FX ετοιμάζει το Retreat, μια μίνι τηλεοπτική σειρά από τους Brit Marling και Zal Batmanglij, που επικεντρώνεται σε μία ντετέκτιβ που προσπαθεί να εξιχνιάσει ένα έγκλημα. Η Marling (The OA, Another Earth) και Zal Batmanglij (The OA, Sound of My Voice) έχουν αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία, με την πρώτη να κατέχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το Retreat είναι μια σειρά μυστηρίου με μία ερασιτέχνη ντετέκτιβ, με το όνομα Darby Hart. Η Darby και 11 ακόμα άτομα, καλούνται από έναν δισεκατομμυριούχο σε μια απομακρυσμένη και εκθαμβωτική τοποθεσία. Όταν ένας από τους επισκέπτες βρεθεί νεκρός, η Darby πρέπει να παλέψει για να αποδείξει ότι ήταν δολοφονία ενάντια σε ένα κύμα ανταγωνιστικών συμφερόντων και προτού ο δολοφόνος αφαιρέσει άλλη μία ζωή”.

Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Marling, Batmanglij και Andrea Sperling (Transparent) και η εταιρία παραγωγής θα είναι η FX Productions.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: