Από EW Staff
09 Ιουνίου, 2021 @ 13:30

Ο Regé-Jean Page μπορεί να μην εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix “Bridgerton”, σε πρόσφατη συνέντευξή του όμωςστο Variety’s Making a Scene, υπενθύμισε στους θαυμαστές μία μικρή λεπτομέρεια για τη σκηνή με τη διάσημη ατάκα, που λέει: «Καίγομαι για σένα».

Την ώρα που εκείνος και η συμπρωταγωνίστρια του Phoebe Dynevor βρίσκονται αγκαλιά σε ένα δωμάτιο την πρώτη νύχτα του γάμου τους, και ενώ όλοι θυμούνται ότι ο Page εκείνη την ώρα της λέει «Καίγομαι για σένα», ο ηθοποιός εξηγεί το λάθος: «Δεν είναι η δική μου αυτή η ατάκα. Είναι ατάκα της Daphne».

Ο Page αναφέρε ότι ενώ στην πραγματικότητα είναι η ατάκα της συμπρωταγωνίστριας του το βράδυ του γάμου της με τον Δούκα του Χάστινγκς, όλοι το έχουν συνδέσει διαφορετικά: «Δεν είναι κάτι. Είναι το φαινόμενο Mandela», αναφερόμενος στο φαινόμενο, που συμβαίνει όταν ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων μοιράζεται μια ψευδή μνήμη με αποτέλεσμα να περνάει τελικά αυτό που πιστέυουν.

«Μάλλον όλοι ένιωθαν ‘να καίγονται’ για μένα, άρα θα το πάρω ως κοπλιμέντο», αστειεύτηκε ο ηθοποιός. Βέβαια, ίσως για αυτό να ευθύνεται και το show “Saturday Night Live”, όπου εκείνος και η Daphne Dynevor έπαιξαν ξανά τη σκηνή, με τον Page να λέει τελικά την περίφημη φράση:

«Δεν μπορείς να ξέρεις με ποια ατάκα θα κολλήσει ο κόσμος», εξηγεί ο Rege-Jean Page και συνεχίζει: «Με εκπλήσσει πραγματικά κάθε φορά. Δεν είναι ότι το βλέπεις στο σενάριο και λες: Οκ, αυτό θα αρέσει στον κόσμο».

Βέβαια, το κοινό μάλλον θα «κολλούσε» με οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Δούκα, καθώς κατά τη συμμετοχή του στην σειρά απέκτησε φανατικό κοινό.

Όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση του, ήταν πολλοί οι θαυμαστές της σειράς που διαμαρτυρήθηκαν έντονα, λέγοντας μέχρι και πως δεν θα ξαναδούν τη σειρά.

Ακόμα και η δημιουργός της σειράς Sonda Rhymes, ξαφνιάστηκε από τη μεγάλη αγάπη του κόσμου, δηλώνοντας: «Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν σκοτώνουμε κάποιον. Αλλά εδώ, ούτε καν σκοτώσαμε τον Δούκα και κοιτάξτε τι έγινε. Είναι ζωντανός, παιδιά, ηρεμήστε», αστειεύτηκε η Rhymes. Εξήγησε δε, ότι δεν είχε υπολογίσει κάτι τέτοιο, αλλά αυτή είναι η δουλειά της, να βρίσκει πάντα τους κατάλληλους ανθρώπους για τους ρόλους, που γράφει.

Διαβάστε επίσης: