Ο "Δούκας" αποχωρεί, ο Page όμως παραμένει στο προσκήνιο και σύντομα θα σας έχουμε νέες ειδήσεις για τους ρόλους που αναλαμβάνει.

Από EW Staff
03 Απριλίου, 2021 @ 09:17

Ο γοητευτικός Δούκας του Χέιστινγκς ή αν προτιμάτε ο ηθοποιός Regé-Jean Page, δεν θα εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Bridgerton του Netflix.

Κι αν κλάψαμε γοερά στο άκουσμα της είδησης από την ίδια την Lady Whistledown, η αλήθεια είναι ότι δεν τον περιμέναμε πρωταγωνιστή, αφού κάθε βιβλίο της σειράς βιβλίων «Οικογένεια Μπρίτζερτον» της Julia Quinn, επικεντρώνεται σε διαφορετικό παιδί του υποκόμη Μπρίτζερτον

Στο πρώτο βιβλίο «Τhe Duke and I – Ο δούκας κι εκείνη» παρακολουθήσαμε την ερωτική ιστορία της  Daphne που έπαιξε η Phoebe Dynevor και σειρά παίρνει ο αδερφός της Antony, που πρέπει επιτέλους να αποκατασταθεί. Ναι, ο Δούκας του Χέιστινγκς αν το έχετε απορία, κάνει ένα πέρασμα στα βιβλία, όποτε οι δημιουργοί θα μπορούσαν να τον εμφανίζουν σε κάποια πλάνα, ο κύριος Page όμως είναι πολυάσχολος πλέον, κλείνοντας τη μία δουλειά μετά την άλλη.

Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε λοιπόν, η Lady Whistledown αναφέρει: “Αγαπητοί αναγνώστες, ενώ όλα τα μάτια στρέφονται προς την αναζήτηση του Λόρδου Anthony Bridgerton να βρει τη Viscountess, λέμε αντίο στον Regé-Jean Page, που υποδύθηκε θριαμβευτικά τον Δούκα του Χέιστινγκς”.

Bridgerton

Ο Page απάντησε στη δημοσίευση στο Twitter, λέγοντας “Ήταν ευχαρίστηση μου και μεγάλιο προνόμιο! Μεγάλη μου τιμή να είμαι μέλος της οικογένειας – εντός κι εκτός οθόνης με αυτό το cast, το συνεργείο και τους απίστευτους θαυμαστές – η αγάπη είναι πραγματική και θα συνεχίσει να μεγαλώνει”.

Διαβάστε επίσης: