Από EW Staff
08 Αυγούστου, 2022 @ 14:24
BRAD PITT 2 paris Ο Brad στέλνει φιλιά στους fans του στο κόκκινο χαλί του « Bullet Train » στο le Grand Rex στο Παρίσι! (Photos: Olivier Vigerie / SONY PICTURES ENTERTAINMENT)

O Brad Pitt επιβιβάστηκε στο Bullet Train με σκηνοθέτη τον stuntman του στην ταινία Fight Club αλλά και με πλήθος επώνυμων cameos!

Το cast της ξέφρενης περιπέτειας Bullet Train που παίζεται τώρα στους κινηματογράφους μίλησε για όλα με πολύ χιούμορ και ειλικρίνεια στο “Around The Table” του Entertainment Weekly στο L.A.

O Brad Pitt και ο σκηνοθέτης David Leitch πρωτοσυναντήθηκαν πριν από 24 χρόνια. Ο Leitch έμαθε τόσο καλά στον Pitt πώς να ανταπεξέρχεται ρεαλιστικά στις δύσκολες σκηνές μαχών σώμα με σώμα χωρίς όρια ώστε επανέλαβαν τη συνεργασία τους και στην ταινία Troy.

Ο Brad Pitt στον κεντρικό ρόλο του άτυχου πληρωμένου δολοφόνου Ladybug επιβιβάζεται στην υπερταχεία για να συνειδητοποιήσει πολύ σύντομα πως δεν είναι ο μόνος δολοφόνος μέσα στο τρένο. Αυτό που ακολουθεί δεν περιγράφεται..

Cameos στην ταινία κάνουν η επί χρόνια φίλη του Pitt, Sandra Bullock και ο Channing Tatum, ανταποδίδοντας το cameo του Pitt στην ταινία τους The Lost City αλλά και ο Ryan Reynolds.

BRAD PARIS 3

O Brad Pitt ενθουσιασμένος στο photo call για το film «Bullet Train». (Olivier Vigerie / SONY PICTURES ENTERTAINMENT)
BRAD IN PARIS HAND RAISE

Ο διάσημος ηθοποιός ξεσήκωσε το κοινό στην πρεμιέρα της ταινίας στην Πόλη του Φωτός! (Olivier Vigerie / SONY PICTURES ENTERTAINMENT)
Brad Pitt salmon look

Το περίφημο “salmon look” του Pitt “τα έσπασε” στο Παρίσι. Δίπλα του ο σκηνοθέτης David Leitch ο οποίος κάποτε υπήρξε stuntman του Brad στο φιλμ “Fight Club” (Olivier Vigerie / SONY PICTURES ENTERTAINMENT)

Διαβάστε επίσης: