Από EW Staff
16 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 10:50
52F19E3B B191 4903 9990 5B8CB80DAE37

image 15

O Brad Pitt υποδύεται τον Jack Conrad στο Babylon από την Paramount Pictures.

Η πολυαναμενόμενη ταινία «Babylon» που θα απολαύσουμε στις αίθουσες στις γιορτές, μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το trailer της, με τον Damien Chazelle, τον σκηνοθέτη των “La La Land”, “Whiplash” και “First Man”, να μας ταξιδεύει, με ξεναγούς την καθηλωτική Margot Robbie και τον γοητευτικό Brad Pitt στην χρυσή εποχή του Hollywood.

Η ταινία διαδραματίζεται στις αρχές του 20ου αιώνα και εξιστορεί την μετάβαση από τις βωβές ταινίες στις ομιλούσες και μάλιστα στην διάρκεια μιας περιόδου ακολασίας, όταν το Hollywood ξεκινούσε να γίνεται πόλη και να εξελίσσεται σε έδρα της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας. 

image 13

Η Margot Robbie υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Damien Chazelle δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και σαγήνης στο Babylon.

Αν αναλογιστεί κανείς πως η πρώτη ατάκα του trailer είναι «Θέλω απλώς όλοι να διασκεδάζουν για πάντα» με την Robbie να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να εκπληρώσει την επιθυμία της και πως ο Brad Pitt, ως μέγας αστέρας του Hollywood, εμφανίζεται με το εσώρουχό του, είναι λογικό η προσμονή του κοινού για την ταινία να έχει φτάσει στα κόκκινα.

image 12

Η αισθησιακή Margot ως Nellie LaRoy στην ταινία Babylon αναμένεται να συγκινήσει κοινό και κριτικούς.

image 10

Ο Brad Pitt ως αδίστακτος Jack Conrad και ο Diego Calva που παίζει τον Manny Torres σε ατμοσφαιρική σκηνή της ταινίας Babylon.

BABYLON3

Πνεύμα πανηδονισμού και ασυδοσίας χαρακτηρίζει τη νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ για το La La Land, Damien Chazelle.

Διαβάστε επίσης: