Από EW Staff
02 Ιουνίου, 2021 @ 20:34

Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Bosch” του Amazon Prime Video ολοκληρώνεται με τα τελευταία οκτώ επεισόδια στις 25 Ιουνίου του 2021 και το δίκτυο κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.

Με πρωταγωνιστή τον Titus Welliver, το “Bosch” βασίστηκε στον ομώνυμο λογοτεχνικό ήρωα του συγγραφέα Michael Connelly και στο υπόλοιπο καστ συναντήσαμε τους ηθοποιούς Jamie Hector, Amy Aquino, Lance Reddick και Madison Lintz.

Η έβδομη σεζόν μπορεί να είναι η τελευταία, ωστόσο όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, ετοιμάζεται μια νέα τηλεοπτική σειρά που θα αποτελεί το spinoff, η οποία θα βασίζεται και πάλι στα βιβλία του διάσημου συγγραφέα Michael Connelly. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό με τους Titus Welliver, Mimi Rogers και Madison Lintz να επιστρέφουν στους ρόλους τους.

Ο τίτλος του spinoff δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, αλλά γνωρίζουμε πως θα ακολουθήσει τον Harry Bosch στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας σε συνεργασία με τον εχθρό του, Honey “Money” Chandler. Με μια βαθιά και περίπλοκη ιστορία, οι δύο άντρες θα πρέπει να αφήσουν τις διαφορές τους, για να κάνουν ό, τι μπορούν για να απονεμειθεί δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης: